Klaus Iohannis, întâlnire cu președintele BERD

177
4
Klaus Iohannis, întâlnire cu președintele BERD - intalnireiohannis44-1454322982.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis îl primește astăzi, la Palatul Cotroceni, pe președintele Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Suma Chakrabarti. 


Președintele BERD se va afla în România luni și marți, pentru a purta discuții cu oficialii români și cu partenerii de afaceri.

Potrivit Agerpres, Suma Chakrabarti se va întâlni și cu premierul, Dacian Cioloș, ministrul Finanțelor Publice și guvernatorul BERD pentru România, Anca Paliu Dragu, guvernatorul Băncii Naționale, Mugur Isărescu. Președintele BERD va mai avea întâlni cu reprezentanți ai comunității de afaceri, ocazie cu care va discuta despre climatul investițional, ritmul reformelor și situația economică generală. 


BERD este unul dintre cei mai mari investitori instituționali din România. Până în prezent, BERD a investit peste 7 miliarde euro și a mobilizat peste 14 miliarde euro din alte surse de finanțare. Anul trecut, banca a adoptat o nouă strategie pentru România, care stabilește prioritățile de investiții pentru următorii patru ani: lărgirea accesului la finanțare, reducerea disparităților regionale prin îmbunătățirea infrastructurii și creșterea competitivității în sectorul privat. 



Comentează știrea

adevar
2 februarie 2016
adevar

Copii mei unde sunt?mai merge politica romana pentru distrugere poporele vecine?

adevar
2 februarie 2016
adevar

Ce au spus romani catateni din poporele vecine sunt animale din pet shop sa le faca fortat copii si sa le fure si asa romani nu au nimic in cap nu au din ce sa traiesca

instutie drepturile omului
2 februarie 2016
adevar

Cand sa dam romani in judecata?

instutie drepturile omului
2 februarie 2016
adevar

Pe politia romana cand s-o dam in judecata pentru viol ne trimite sa depunem plangeri in alta republica?politica romana distrugere poporele vecine merge?De unde vine ura romana catre noi este egal cu rasism

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3523 secunde