Klaus Iohannis: "Nu putem să trimitem clasa politică acasă"

187
1
Klaus Iohannis:

Articole de la același autor

Președintele ales, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, la întâlnirea cu organizația de femei a noului PNL, că nu se poate trimite acasă clasa politică actuală, pentru a se scoate din sertar o clasă politică de rezervă, dar ceea ce se poate face, însă, este reformarea partidelor politice. 


"Votul din 2 și 16 noiembrie a arătat că oamenii așteaptă altfel de politică. Dar o altfel de politică poate fi făcută numai de altfel de partide. Noi nu putem să trimitem clasa politică acasă și să o scoatem din sertar pe cea de rezervă, fiindcă nu există așa ceva. Dar putem să facem un lucru foarte bun și simplu: să reformăm partidele în așa fel încât să funcționeze mai bine, mai transparent, mai aproape de cetățean", a spus Iohannis. 


El a spus că politicianul este cel care are viziunea, nu alegătorul, și a insistat asupra faptului ca între politician și alegător să existe o conexiune mult mai profundă, transparentă și empatică decât până în prezent. 


"Asta nu înseamnă că trebuie să facem numai ce ne cer oamenii concret. Alegătorul nu vine cu viziune. Cu viziune vine politicianul. Dar conexiunea între politician și alegător trebuie să fie mult mai profundă, mult mai transparentă, mult mai empatică și atunci vă asigur că veți avea, dumneavoastră, doamnele, împreună cu PNL, un succes foarte mare", a spus Iohannis.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Joi, 18 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Klaus Iohannis, DEMISIE din PNL
Marţi, 16 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Iohannis nu scapă de procesul cu ANI
Marţi, 16 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Zi cu emoții pentru Klaus Iohannis
Pagina a fost generata in 1.0416 secunde