La Convenția Națională a PDL se va vota pe grupe de județe

357
Comisia de organizare a alegerilor interne din PDL a decis ca procedura de vot de la Convenția Națională să fie aceea de la Convenția precedentă, pe grupe de județe.
"Se va vota, conform deciziei comisiei de organizare, pe secretariate, pe grupe de ju-dețe, așa cum s-a făcut și la cealaltă Convenție. Așa se încearcă și primirea delegaților care sosesc la Palatul Parlamentului. Și apoi, evident, în ordine alfabetică, în interiorul fiecărui județ", a declarat vicepreședintele PDL Gheorghe Flutur.
Întrebat dacă nu există astfel posibilitatea ca liderii de organizații județene să controleze votul prin acest mod de derulare a procesului de alegere al noii conduceri, Flutur a spus că procedurile stabilite de comisie garantează corectitudinea alegerilor.
"Nu există această problemă pentru că toate moțiunile au la fiecare urnă reprezentant. Există o competiție civilizată, cei mai buni vor câștiga. Asigurarea echidistanței ca moțiunile să aibă reprezentanți în comisia de numărare este garantată", a mai afirmat democrat-liberalul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9851 secunde