Primarul Marian Iordache:

"La Medgidia au fost amenajate șase corturi pentru a preîntâmpina disconfortul caniculei"

102

Articole de la același autor

Primarul Municipiului Medgidia, Marian Iordache, a luat măsuri pentru ca locuitorii să suporte mai ușor canicula. Drept urmare, pentru punerea în aplicare a Dispoziției nr. 4825/06.07.2015 emise de dr. Raed Arafat, Secretar de Stat, Șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, având în vedere vremea caniculară, Primăria municipiului Medgidia a amplasat corturi cu puncte de distribuție a apei potabile pe raza administrativ-teritorială a municipiului Medgidia.

"La nivelul municipiului Medgidia au fost amenajate șase corturi pentru a preîntâmpina disconfortul caniculei. În aceste locuri, cei care au nevoie vor găsi apă potabilă", a declarat edilul Marian Iordache.

El a precizat că cei în căutarea unei oaze de răcoare și a unui pahar cu apă rece trebuie să știe localizarea acestor puncte respectiv: Zona nord - Dispensarul nr. 2, Dispensarul nr. 3 și farmacia din strada Independenței; Zona centru - farmaciile din zona centru și din piață, sediul Primăriei, dispensarul și farmacia de pe strada Decebal; Zona Ciment - farmacia de pe strada Poporului, din dreptul blocului 28; Zona Spital - farmacia din zona Hidrofor, Dispensar Policlinică, Dispensarele nr. 5 și nr. 6; Orașul Nou - farmacia din cartier. Totodată, în satele Valea Dacilor și Remus Opreanu asemenea puncte de prim-ajutor se găsesc la fiecare spațiu comercial. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8133 secunde