La Medgidia se vor monta camere de supraveghere în oraș

1925
13
Reprezentanții Primăriei Medgidia vor lansa, luni, proiectul "Creș-terea siguranței și prevenirea criminalității în municipiul Medgidia prin achiziționarea de echipamente specifice și amenajarea unui centru de supraveghere". Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 "Sprijinirea dezvoltării durabile a orașelor - poli urbani de creștere", Domeniul major de intervenție 1.1 "Planuri integrate de dezvoltare urbană" și se derulează pe o perioadă de 12 de luni.
Valoarea totală a investiției este de aproximativ 1.900.000 de lei. Potrivit programului, rezultatele așteptate în urma implementării proiectului vizează instalarea unui sistem de supraveghere în 44 de locații publice din municipiul Medgidia, 54 de camere fixe, 27 de camere mobile și amenajarea unui centru de supraveghere (dispecerat de monitorizare) în incinta Poliției Locale.

Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
cristi
4 februarie 2012
Atentionare la PLASAREA sistemului!!

Ar trebui infiintat al 81 -lea SISTEM de SUPRAVEGHERE local din ,, Planul integrat de stoparea Furtului urban din Medgidia ,,( care ar trebui editat ) sa fie --FIX dar in acelasi timp si MOBIL ( deci multifunctional ) , ptr . a verifica dar si a stopa FURACIUNILE planuite de a se EXECUTA in ultima parte a acestui mandat al actualilor. P.S. A se avea in atentie de a fi instatalat IN OGRADA (care-i destul de mare) a VULPASINULUI Marian BUTNARU , care-i in STARE de a se F U R A chiar si pe el !!!

vestitorul
4 februarie 2012
noutate

maaaare NOUTATE.in 2006 moinescu a pus camere de luat vederi in scoli si in piete.centru de supraveghere este la politia comunitara.atunci s-au stopat furturile din scoli si agresiunea tiganilor asupra scolarilor.tot atunci s-au stopat furturile in piata. dupa sase ani marean IMITA.

jeny
4 februarie 2012
Camere video pentru hotii din primarie

Cred ca aceste camere trebuie amplasate in primarie, una in biroul doamnei director economic Luminita Ivan, una in biroul domnului Marian Iordache , si una la ADP in biroul lui Nicolae Paun. Daca aceste camere ar fi fost montate la inceputul mandatului lui Iordache,am fi stiut si noi unde sunt banii lasati de domnul Moinescu .Acum e deja tarziu !!! Au furat cat au putut !!

COSTEL
4 februarie 2012
SI LA CONTABILITATE

Va rog sa postati camere de supraveghere si in biroul de contabilitate , acolo unde se fac achizitii de pixuri si plicuri la preturi preferentiale ! Si la firma ginerelui lui Iordache EURO CONSTRUCT INVEST ! Si la ADP ul lui Paun , la licitatii cu parandarat ! Si in excursiile in strainatate ale VIPurilor primariei ! Oricum nu veti putea filma toate hotiile clanului Iordache , asa ca ne trebuiesc multe "camarute" ascunse ! AMR ul le-a dat fiori de gheata !

emy
4 februarie 2012
si cu cele vechi ce-ati facut ?

Camerele de supraveghere montate in timpul administratiei Moinescu unde sunt?.S-au cumparat si montat un numar de cca 25 camere(inclusiv unitatile de calculator si monitoare)o parte din acestea-cele din locurile publice -fiind monitorizate la dispeceratul Politiei locale.Prin "camere mobile"ce sa inteleg? le plimba cineva? sau daca acestea sunt "miscate"de la dispeceratul de monitorizare ... cine le va "misca'... se va mai angaja personal si in ce numar ? in buget sunt prevazute si salariile acestora ? sau se aplica regula :pleaca sase la un angajat ???" Si inca ceva de ordin tehnic:aceste camere lucreaza si in infrarosu?

ARA
4 februarie 2012
Orasul 3H: HAOS, HOTIE, HARABABURA

sa puna cate o camera in birourile celor cu functii inalte in primarie ca de acolo se fura cel mai mult!

Victor
5 februarie 2012
primar sau DEMON

Pai pana acum unde a fost primarul asta ? De ce nu si-a lansat proiectele cu presa si in anii anteriori??? De ce nu s-a auzit nimic de el prin ziare??? Asta inseamna ca el nu a avut niciun proiect si a trait din munca lui Moinescu.Cand a aflat ca alegerile numai sunt in noiembrie a intrat in criza de timp si a inceput sa lanseze cat mai multe minciuni electorale. Nu-l mai credeti pe acest diavol cu chip de om!!!!! Haieti sa ne unim in iunie si sa scapam de acest DEMON !!!

vasile de la nord
5 februarie 2012
adevar graiesc cei de mai sus

Da,bine mai zic cei ce au scris mai sus asa ar trbuii sa puna o camera in biroul cucuvelei de la contabilitate ca tare le mai stie ea pe toate si nu de alta dar cand pleaca la ora de infrumusetare nu stie ce se intimpla in primarie ca in rest sta cu usa deschisa larg pentru a vedea cine intra si de ce. Cu toti sunteti disperati ca in curand veti pleca nu a-ti fost in stare de nimin, a ba da de furaciune.

meda
5 februarie 2012
de ce

De ce nu a-ti pus camere de vederi si cand au fost zilele Medgidiei sa vezi cati bani a incasat Tudor binefacatorul orasului care a vrut el si numai el ca ceilalti erau nimic pentru oras , de ce nu ai spus prefectului ca terenul dat lui tudor fara documente legale a fost impartit de Dan tudor care in locul primariei a incasat bani la greu,prmare ai sugerat prefectului ca a facut Tudor din banii lui,curand minciunile tale vor iesi la iveala,ce nu crezi? ai sa vezi?

vera
6 februarie 2012
Orasul 3H: HAOS, HOTIE, HARABABURA

In aceasta dimineata la ora 4:50 am plecat din casa spre gara, m-am oprit in statie la Fantana si am asteptat maxi-taxi pana la 5:10 cand am sunat la un taxi deoarece nu vroiam sa pierd trenul ce pleca din gara la 5:45, insa nu am avut noroc- dispecera mi-a zis ca datorita DRUMURILOR IMPRACTICABILE, nu sunt masini in teren. Am mers pe jos pana la Cinema stiind ca e statie de taxi-uri acolo insa zero, am contiunuat spre Posta insa nimic, si asa m-am vazut nevoita pe la ora 6:00 sa ma intorc tot pe jos spre casa injurandu-l cum am stiut eu mai bine pe dl Iordache, care daca nu s-a trezit datorita sughitului inca doarmea, si nu a ordonat imprastierea nisipului si a materialelor antiderapante. Asa ca ii propun dl Iordache sa puna camere de luat vederi pe starzile principale macar ca sa vada cum stau lucrurile in oras ca daca iese in strada e GRAV, ii vom sari in cap. Sa se duca invartindu-se si sa ne lase. Sper sa prind trenul de la ora 14:25!

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3827 secunde