Liviu Dragnea:

"La sfârșitul lunii ianuarie, decidem dacă mergem cu UNPR în alegeri"

81

Articole de la același autor

PSD va lua o decizie finală cu privire la posibilitatea candidaturilor comune cu UNPR în alegerile din 2016 la sfârșitul lunii ianuarie, după ce vor fi consultate toate organizațiile partidului, care au obligația ca până atunci să realizeze o analiză.

"O decizie finală vom lua în ultima săptămână din ianuarie, după ce vom avea întâlnirea cu grupurile parlamentare și tot atunci o să ne întâlnim din nou în Comitetul Executiv Național și în BPN. Le transmit organizațiilor PSD cu toată fermitatea, în următoarele două săptămâni să vorbească fiecare președinte de organizație cu toți membrii organizației și când ne vom întâlni la finalul lunii ianuarie, fiecare să vină din județ cu un punct de vedere foarte bine structurat", a afirmat liderul PSD, Liviu Dragnea.

Președintele PSD susține că a avut deja astfel de discuții cu unele filiale. Dragnea spune că, indiferent ce decizie va fi luată la finalul lunii ianuarie, ea se va aplica la nivel național, fără excepții la nivel local sau candidaturi comune punctuale în anumite zone ale țării.

În altă ordine de idei, surse din rândul social-democraților susțin că cele mai multe filiale PSD nu vor o candidatură alături de UNPR în alegerile locale și parlamentare, un motiv fiind imaginea proastă a UNPR, dar și rezultatele unor sondaje care arată că PSD poate obține mai multe voturi candidând singur.

Cu toate acestea, majoritatea filialelor vor veni la ședința CExN de la finalul lunii ianuarie cu propunerea unor candidaturi separate, fiind, de altfel, și poziția unor lideri naționali ai partidului, astfel încât șansele pentru o alianță cu UNPR sunt foarte reduse în acest moment.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Liviu Dragnea, audiat la DNA
Pagina a fost generata in 0.4427 secunde