Concurs La Vulturu, primar din tată-n fiu

895

Articole de la același autor

Folosindu-și tinerețea ca atu, primarul Eugen Marius Berbec a acționat pe mai multe fronturi pentru realizarea unor proiecte pentru comuna Vulturu. În a doua parte a lunii august, Primăria a depus la Guvern un proiect pentru obținerea finanțării de 525.000 de lei în vederea construirii unui stadion. În plus, Berbec pregătește reabilitarea sistemului de apă și canalizare prin Agenția de Dezvoltare Regională. În acest sens, el urmează să depună în luna octombrie un proiect care ajunge la 2,5 milioane de euro.
Referitor la situația drumurilor, Berbec a declarat că cele trei drumuri ale comunei au fost date în administrarea Consiliului Județean. Dintre acestea, doar străzile Vasile Pârvan și Iulia Hașdeu au fost pietruite până acum.
Primarul a mărturisit că nu a întâmpinat probleme la preluarea conducerii, tatăl său, Neculae Berbec (fostul gospodar-șef), fiindu-i alături. Cu toate acestea, tânărul Berbec nu a ascuns dificultățile cu care se confruntă comuna. "Problema majoră o constituie lipsa banilor din bugetul local. Noi supraviețuim doar din taxe și impozite locale", a recunoscut el. O altă problemă la fel de gravă este și lipsa locurilor de muncă. "Am găsit soluții și pentru această situație însă trebuie să avem fapte, nu vorbe. Vreau să văd concretizarea lor și apoi putem discuta", a spus Marius Berbec. El a stabilit și prioritățile pentru viitoarea ședință de consiliu local din 26 septembrie, printre acestea numărându-se și actualizarea inventarului domeniului public și privat al Primăriei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8366 secunde