Peremiștii constănțeni, pe cont propriu

Concurs Lăsați baltă de PSD

1033
Lăsați baltă de PSD - 41c314dfeec690ec9a2d3bee5555d61e.jpg

Articole de la același autor

Liderul PSD Victor Ponta a anunțat că social-democrații nu vor mai semna alte protocoale de colaborare cu filialele formațiunii condusă de Corneliu Vadim Tudor.
În cursul săptămânii trecute, filiala PSD Ilfov, condusă de vice-președintele social-democrat Robert Negoiță, a semnat un protocol de colaborare cu PRM, la eveniment fiind prezent și Vadim Tudor.
Imediat după semnarea protocolului, Victor Ponta și-a dat binecuvântarea pentru această colaborare. El a declarat că "este posibil să se mai încheie asemenea protocoale" și că "cei din teritoriu au autonomie".
Totuși, viziunea în privința colaborării cu PRM pare să se fi schimbat însă în cadrul ultimului Birou Permanent al PSD. Liderii partidului au analizat situația și au decis să renunțe, temporar, la semnarea altor protocoale de colaborare cu Vadim Tudor.
"La nivelul liderilor partidului a existat o nemulțumire față de o declarație, hai să zicem neprietenoasă, a domnului Vadim. Și atunci s-a zis că e mai bine pentru moment să fie oprite aceste protocoale", a explicat Robert Negoiță.
În opinia lui Vadim Tudor, USL "e o alianță ridicolă, care nu are nicio valoare", fiind greu de înțeles de ce "un partid mare ca PSD se lasă încălecat de PNL". Vicepreședintele PSD spune că această declarație i-ar fi determinat pe șefii PSD să spună "Nu" altor protocoale.

PRM va fi pe cont propriu la Constanța
Ideea unui astfel de protocol a fost vehiculată și la nivelul organizațiilor PSD și PRM de la Constanța.
Președintele filialei județene a PRM, Mircea Stoian, declara în urmă cu câteva zile că un protocol de colaborare va fi semnat "cu siguranță" și aici în luna martie martie.
Liderul peremiștilor constănțeni afirma atunci că această idee de colaborare este una destul de veche, principalul motiv pentru întârzierea punerii ei în practică fiind problemele de la sediul central al PRM.
Noua decizie a conducerii PSD i-a luat prin surprindere pe membrii PRM din județ, care considerau această colaborare un eveniment mai mult decât cert.
Președintele PRM Constanța, Mircea Stoian, a declarat că încă nu a primit nicio informație cu privire la decizia conducerii PSD de a nu mai semna protocol de colaborare cu Partidul România Mare.
El afirmă ca va lua legătura cu Vadim Tudor pentru a primi informații cu privire la declarațiile lui Victor Ponta și va stabili împreună cu el o nouă strategie de lucru pentru organizația constănțeană.
"Din ce discutasem înainte, semnarea protocolului de colaborare la Constanța trebuia să aibă loc peste două săptămâni. Nu am fost informați că s-a renunțat la această inițiativă. Voi lua legătura cu domnul Vadim Tudor pentru a vedea ce facem mai departe. Să vedem dacă este în țară. De obicei, în cursul săptămânii, este plecat la Bruxelles, dar joia se întoarce. Voi încerca să îl sun și să discut despre acest aspect", a declarat liderul PRM din Constanța.
În prezent, între PSD și PRM există încheiate protocoale de colaborare în consiliile locale și județene din Maramureș, Hunedoara, Călărași și Gorj, dar și în București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5078 secunde