Concurs Laurențiu Mironescu, reinstalat în funcție la MAI

872

Articole de la același autor

Laurențiu Mironescu este, din nou, secretar general al Ministerului Administrației și Internelor după o pauză de o săptămână. El a fost numit în funcție prin ordin al primului ministru Emil Boc. Decizia a fost publicată, ieri, în Monitorul Oficial.
De altfel, "Cuget Liber" a publicat în exclusivitate, încă de săptămâna trecută, că schimbarea lui Mironescu din funcție este doar o problemă de procedură.
Proaspăt numit în funcție, după doar nouă zile de stat la comanda MAI, Laurențiu Mironescu a fost schimbat de pe post. Măsura nu a fost luată din cauza vreunei incompetențe profesionale cum au crezut unii, ci din cauza unei formalități juridice.
Mai exact, Emil Boc a fost nevoit să-l schimbe pe Mironescu deoarece fostul secretar general al MAI, chestorul Pelmuș Pandelea câștigase acest drept în instanță, după ce a contestat demiterea sa în 2009. La doar o zi după reinstalarea lui Pelmuș, acesta a solicitat încetarea, prin acordul părților, a raportului de serviciu, dovedind că totul nu a fost decât o chestiune de orgoliu. Așa cum era de așteptat, Laurențiu Mironescu a fost numit, ieri, din nou, pe funcție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 01 Februarie 2011
Stire din Politică-Administrație : Port turistic la Cernavodă
Pagina a fost generata in 1.9173 secunde