Liberalii constănțeni pleacă la București cu 40 de autocare

336
Președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, a anunțat ieri că cel puțin 1.000 de liberali din județ vor pleca astăzi către Capitală cu cele 40 de autocare puse la dispoziție de conducerea partidului. Acestora li se vor alătura și alți membri PNL care se vor deplasa cu mașinile personale, precum și alți liberali constănțeni aflați deja acolo.
Potrivit liderului PNL, pe lângă cei 1.000 de liberali, tot mâine, va pleca spre București un număr similar de membri PSD Constanța. Decizia a fost luată în cadrul unei întâlniri a USL Constanța ce a avut loc luni. De asemenea, a menționat Dra-gomir, odată întorși la Constanța, USL-iștii se vor întruni luni pentru a organiza alte acțiuni de protest, la nivel de municipiu. Manifestațiile se vor desfășura în alt loc decât platoul din fața Prefecturii Con-stanța, cel mai probabil "într-o piață mai mare".
Rugat să comenteze modul în care s-au desfășurat protestele până în prezent, Gheorghe Dra-gomir a specificat: "I-am îndemnat pe colegii noștri liberali să nu participe la astfel de manifestații pentru că nu ni le-am asumat. Sigur, au libertatea de a se alătura protestatarilor, însă acțiunea de mâine (astăzi-n.r.) este una asumată, organizată, numărul participanților din partea PNL este mult mai mare. Cred că vor fi în jur de 10.000 liberali, membrii propriu-ziși, nu simpatizanți".

Pregătiri de alegeri
Tot ieri, liberalii constănțeni au vorbit despre modul în care se vor organiza în "anul de fierbinte 2012".
"Luna ianuarie am lăsat-o pentru treburile organizatorice, iar din luna februarie vom începe deplasările în județ. Am început deja nominalizarea oamenilor pentru candidaturi, vom avea discuții și colegii din PSD și vom încerca să găsim o metodă comună de lucru, vom face sondaje separate și vom vedea care sunt cei mai buni oameni", a declarat Dragomir.
"Suntem foarte atenți la ceea ce se întâmplă la momentul actual la nivelul opiniei publice și la revendicările oamenilor și ne vom asigura că oamenii pe care îi promovăm sunt adevărați specialiști", a explicat Dan Zepa Antonoaea, care la ultima întâlnire a Biroului Județean a fost numit Director de Campanie al Filialei Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4979 secunde