Potrivit liderului Gheorghe Dragomir,

Liberalii constănțeni pregătesc o surpriză "deosebit de plăcută" pentru Organizația de Femei

524
După demisia președintelui Organizației de Femei a PNL Constanța, Olga Zeicu, și excluderea sa din partid, Biroul Politic al organizației a demisionat în bloc la începutul acestei săptămâni. Dintr-un Birou Politic format din 14 persoane (inclusiv membrii supleanți), șapte membri și-au demisia din partid luni, și, potrivit liderilor locali, urmează să se stabilească o conducere interimară și, apoi, o dată pentru alegerea noii structuri.
Atât președintele Filialei Județene a PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, cât și președintele Filialei Municipale, Victor Manea, au precizat că nu a fost stabilit încă un birou interimar și nici o dată pentru alegeri, Organizația Județeană a Femeilor Liberale fiind cea în măsură să decidă asupra tuturor aceste aspecte. "Va fi o surpriză deosebit de plăcută și lucrurile vor evolua foarte bine pentru această organizație", a precizat Gheorghe Dragomir.
Potrivit unor surse din interiorul PNL, imediat după demisia Olgăi Zeicu, au fost câteva liberale care s-au arătat foarte interesate și dornice de a prelua șefia Organizației Municipale de Femei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7746 secunde