Liberalii constănțeni vă invită la baschet

305
Liberalii constănțeni vă invită la baschet - basket-1397047690.jpg

Articole de la același autor

Tineretul Național Liberal continuă seria evenimentelor dedicate constănțenilor și în această săptămână, cu prima ediție a Cupei "Cunoaște-ți Comunitatea" la Baschet! În perioada 12-13 aprilie toți iubitorii unui stil de viață activ se pot înscrie în mod gratuit la acest campionat. Condițiile sunt simple: fiecare echipă trebuie sa aibă minim trei jucători și maxim o rezervă, regulile jocului fiind cele de streetball. 
"Absolut toată lumea este invitată să participe la evenimentul nostru. Municipiul nostru a primit, pentru anul 2014, distincția de "Oraș european al sportului", motiv pentru care nu mai putem lăsa doar în grija administrației organizarea de evenimente sportive, așa cum s-ar cuveni, dovedindu-se că implicarea acesteia este minimă. Așadar, am decis să oferim constănțenilor o nouă perspectivă. Ne dorim să organizăm activități interesante și frumoase pentru concetățenii noștri pentru că vrem o comunitate fericită și sănătoasă, cu o nouă viziune despre normalitate", a spus Bogdan Bola, președintele organizației. 
Cei care doresc să se înscrie în competiție pot accesa pagina de Facebook Cupa "Cunoaște-ți Comunitatea" la baschet, pot scrie pe adresa de e-mail [email protected] sau pot suna la numărul de telefon 0737.035.211.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5288 secunde