Liberalii fac mascaradă cu noii membri de partid

585
După ce în cursul lunii februarie mai mulți liberali au plecat din partid către PDL, conducerea PNL a simțit nevoia să facă paradă cu noii membri pentru a demonstra că Partidul Național Liberal din Constanța încă "poate".
Astfel, în cadrul unei ședințe festive, președintele PNL, Gheorghe Dragomir, a prezentat, în mod special pentru presă, noile "achiziții" ale partidului, incluzând în descrierea sa lista completă de studii și funcții pe care fiecare le-a avut până în prezent.
Dorința primordială a liderului liberal a fost aceea de a arăta întregii lumi că "membrii activi ai PNL sunt oameni de valoare", nu ca acei pensionari fugiți la PDL, a căror plecare, potrivit declarațiilor lui Dragomir, nu a făcut decât să bucure majoritatea membrilor rămași.
De la ședința, care s-a vrut a fi una festivă, nu au lipsit și remarcile cu tentă răutăcioasă. Afirmațiile l-au vizat în mare parte pe primarul de la Techirghiol, Adrian Stan, care a fost ținta unor replici atât din partea lui Dragomir, cât și din partea consilierului PNL de la Năvodari, Jean Paul Tucan.
Tucan i-a luat apărarea lui Dragomir în ceea ce privește acuzațiile primarului de la Techirghiol, care spunea în urmă cu ceva vreme că președintele PNL Constanța este principalul vinovat pentru plecarea dezertorilor din partid.
De asemenea, Dragomir i-a sfătuit pe noii colegi să nu se "implice în jocuri ciudate", făcând referire clară la inițiativa lui Stan, care a încercat să facă rost de bani pentru orașul Techirghiol jucând la 6 din 49.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.484 secunde