Liberalii l-au lansat pe Adrian Stan la Primăria Techirghiol

782
Liberalii constănțeni, cu mic, cu mare, s-au strâns ieri la Techirghiol pentru a-l lansa la primărie pe Adrian Stan. Evenimentul nu se putea organiza decât cu muzică populară și lăutărească și, bineînțeles, grătare cu mici și bere.
Nu au lipsit nici invitații de soi, de la București. Președintele Camerei Deputaților a României, Bogdan Olteanu, și ministrul Turismului, Ovidiu Silaghi, au dat greutate evenimentului.
Publicul destul de numeros s-a delectat cu Taraful de la Clejani, cu mici și bere, aplaudând totodată și reprezentația de pe scenă a candidaților liberali.
Lansarea propriu-zisă nu a durat mai mult de 10 minute. Scurt și la obiect, Adrian Stan s-a mândrit cu realizările PNL din administrația locală Techirghiol din ultimii doi ani: pietruiri de drumuri, asfaltări, iluminat public, modernizarea școlilor, cerând la final voturile localnicilor deoarece "este cel mai bun".
Președintele Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu, le-a transmis celor prezenți că Adrian Stan va aduce bani pentru Techirghiol, va atrage investiții, va crea locuri de muncă și va crește nivelul de trai al oamenilor.
Deputatul Gheorghe Dragomir, candidatul PNL la șefia Consiliului Județean Constanța, a profitat de moment și le-a cerut locuitorilor din Techirghiol votul pentru CJC deoarece "Adrian Stan va fi un primar bun, dar va avea nevoie de ajutor". "Va avea nevoie de un Consiliu Județean care să îl sprijine, iar de la 1 iunie eu voi fi președintele Consiliului", a declarat Dragomir.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3811 secunde