Liberalii se dezic de Legea recursului compensatoriu

279
Liberalii se dezic de Legea recursului compensatoriu - liberaliisedezicioneldancapnl-1547742546.jpg
PNL a votat, în Camera Deputaților, împotriva Legii recursului compensatoriu și a contestat-o la Curtea Constituțională, iar "ministrul Justiției, Tudorel Toader, minte grosolan și încearcă să arunce vina pe Opoziție", a spus purtătorul de cuvânt al partidului, Ionel Dancă.

"Tudorel Toader se spală pe mâini de sângele vărsat de infractorii eliberați în baza recursului compensatoriu, minte grosolan și încearcă să arunce vina pe Opoziție. În Camera Deputaților, for decizional, PNL a votat împotriva Legii recursului compensatoriu, așa cum a fost adoptată de către majoritatea PSD - ALDE - UDMR, cu modificări radicale față de varianta de la Senat, și a contestat-o la Curtea Constituțională", a scris Dancă, pe Facebook.

Potrivit acestuia, Guvernul și Ministerul Justiției sunt singurii responsabili pentru creșterea infracționalității.

"Responsabilitatea eliberărilor din închisori a peste 11 mii de infractori periculoși în baza recursului compensatoriu este a majorității PSD - ALDE cu sprijinul UDMR, iar Guvernul și Ministerul Justiției sunt singurii responsabili pentru această creștere a infracționalității prin măsurile luate în apărarea infractorilor împotriva cetățenilor", a adăugat Dancă.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat că Legea privind recursul compensatoriu a fost votată de toate partidele, inclusiv de cei de la PNL și USR, fiind promulgată de președintele Klaus Iohannis fără să o critice la Curtea Constituțională.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8052 secunde