Concurs Liberalii sunt nemulțumiți că Tăriceanu nu s-a consultat cu ei

371

Articole recomandate

Liberalii radicali sunt nemulțumiți pentru că premierul Tăriceanu a preferat să discute cu președintele Băsescu, fără însă a-i consulta pe proprii colegi de partid, cei mai mulți fiind complet surprinși de numirea lui Predoiu la Ministerul Justiției, au declarat, pentru NewsIn, surse liberale.
Vicepreședinții Ludovic Orban, Crin Antonescu și Norica Nicolai sunt nemulțumiți pentru că nu au fost consultați și au aflat din presă de nominalizarea lui Cătălin Predoiu la Ministerul Justiției. De altfel, cu doar câteva ore înainte de anunțul oficial al Guvernului, la vârful PNL, unii vicepreședinți continuau să creadă că Tăriceanu va opta pentru prelungirea cu încă 45 de zile a interimatului lui Teodor Meleșcanu.
Radicalii din PNL îi reproșează premierului și faptul că a încălcat o decizie a conducerii partidului, în condițiile în care Biroul Politic Central votase numirea lui Teodor Meleșcanu la justiție și a lui Radu Stroe la apărare.
Vicepreședinții PNL susțin că Tăriceanu trebuia să convoace o ședință a conducerii liberale în care să aibă loc noi discuții, iar nominalizarea lui Predoiu să fie supusă aprobării Biroului Politic.
Nemulțumirea liberalilor radicali este cu atât mai mare cu cât premierul s-a consultat în schimb cu șeful statului. În acest context, ședința BPC de azi ar putea fi dominată de o serie de reproșuri ale vicepre-ședinților la adresa șefului PNL.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.964 secunde