Liberalii susțin că respectă măsurile de dreapta promovate în programul de guvernare

136
3
Liberalii susțin că respectă măsurile de dreapta promovate în programul de guvernare - gheorghedragomir1-1384357810.jpg

Articole de la același autor

Partidul Național Liberal este de părere că efectele măsurilor luate de guvernarea Uniunii Social Liberale încep să aibă efectele dorite și acest lucru este atestat de către tot mai mulți români.

"PNL reușește să-și țină angajamentul față de cetățeni prin îndreptarea neregulilor guvernării PDL. După o perioadă în care s-a tăiat continuu de la cei care aveau nevoie de venituri a venit timpul să facem dreptate cetățenilor. Guvernul actual a negociat cu creditorii internaționali și a obținut majorarea salariului minim în două tranșe, la 900 lei, un succes al politicii promovate în ultimul an. De creșterea salariului minim brut de la 1 ianuarie la 850 de lei/lună vor beneficia 804.225 de salariați. Din această cifră, aproximativ 238.143 sunt din sectorul bugetar, iar 566.112 din sectorul concurențial", a spus președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir.

El a adăugat că această creștere a salariului minim la 900 de lei de la 1 iulie va aduce beneficii pentru aproximativ un milion de salariați dintre care 281.542 sunt din sectorul bugetar, iar 684.863 sunt din cel concurențial.

Liberalul constănțean a mai spus că negocierile cu FMI și discuțiile legate de bugetul pentru anul 2014 demonstrează faptul că liberalii și-au manifestat identitatea de dreapta, dar și solidaritatea cu partenerii politici în urmărirea obiectivelor stabilite prin programul de guvernare.

"Abordăm tematica economică și politicile guvernamentale într-un mod solidar cu românii, fără interese meschine sau alte măsuri împovărătoare. PNL este un partid de dreapta care a promovat politici de dreapta în programul de guvernare, de la cota unică, la scăderea CAS-ului, pe care le urmărește, dar în același timp, a susținut neîntrerupt și creșterea salariului minim", a mai spus Gheorghe Dragomir. 

Comentează știrea

Hanibal
14 noiembrie 2013
cateva precizari

De cand a preluat puterea de la incapabilul PDL, USL intoxica opinia publica cu doua "argumente" : salariile taiate de PDL si "restituite" din banii obtinuti pe majorarea impozitelor si taxelor, si cu ce vor face incepand cu 2014 prin taxe si impozite si mai mari. USL este incapabila sa realizeze reforma administrativa de frica ungurilor si a unor baroni pesedisti,iar descentralizarea va fi o simpla manevra menita sa intareasca dictatura baronilor locali si politicianistilor cocotati in functii nemeritate.Cat despre PNL este bine de stiut ca acest partid nu a fost niciodata de dreapta. PNL-ul istoric al Bratienilor era partid de stanga si se numea partidul " Rosu"rivalul PC al lui P.P.Carp. Dupa 1930, PNL s-a transformat in partid balama facand politica partidelor cu care s-a aliat.Astazi vorbim de fostul PNL care a devenit anexa si sluga PSD situatie dezonoranta pentru politicianisti ca Hasotti , Dragomir , Manea si altii din aceeasi faina.Partidele romanesti de astazi sunt fara doctrina si ideologie specifica dreptei sau stangii.Pana acum,guvernarea USL se dovedeste a fi MAREA MINCIUNA acceptata si sustinuta de un electorat incapabil de reactie, adus in acest hal de toti cei care au guvernat Romania pana acum.Singurul rezultat evident este faptul ca Dragomir se ingrasa si prospera.

Vasile Roaita
14 noiembrie 2013
Gheorghe Dragomir,clopotarul useleului

-

protestatarul
14 noiembrie 2013
Daca stati dupa pervaz ,o sa bem apa cu gaz !

dimanche 17 novembre 2013. 15:00 (UTC+02). Gara Constanta - vapor Ne-am bucurat când am aflat că Proiectului Roșia Montană i s-a pus stop. DEOCAMDATĂ! Lupta noastră continuă dincolo de solidaritatea față de Roșia. Lupta noastră se îndreaptă acum împotriva exploatării gazului de șist prin cea mai periculoasă metodă din lume: FRACTURAREA HIDRAULICĂ! Ne afectează direct și nu e o glumă! Pot începe cutremurele, pământurile se vor infecta ireparabil, apa va fi de nebăut! NU VREM ASTA! La fel cum nu vrem nici un masacru asupra câinilor fără stăpân! Veniți la marș numai dacă: -sunteți convinși că merită să luptați pentru copiii voștri chiar cu ei de mână; -credeți că fracturarea hidraulică este un PERICOL IMINENT! -vreți ca subiectul ROȘIA MONTANĂ să fie în continuare în atenția publică; -vreți să tragem un semnal de alarmă asupra conținutului de multe ori dubios al mâncării pe care o consumăm; -iubiți animalele și vreți să găsim soluții pentru rezolvarea situației câinilor fără stăpân; HAIDEȚI LA MARȘ! CONSTANȚA SE LUPTĂ

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4858 secunde