Liberalii, umăr la umăr cu PSD în preferințele bucureștenilor

139
Liberalii, umăr la umăr cu PSD în preferințele bucureștenilor - dddd-1582883683.jpg
PNL are peste 30% în opțiunile bucureștenilor, fiind "umăr la umăr cu PSD", conform unui sondaj, și este deschis la discuții cu alte formațiuni politice, a anunțat, vineri, liderul liberalilor, Ludovic Orban, potrivit Agerpres. "Am făcut sondajul de opinie. PNL este peste 30% în București. Suntem umăr la umăr cu PSD, avem capacitatea de a câștiga cu candidații măsurați pe PNL în patru sectoare și în încă un sector, cea mai dificilă situație fiind la sectorul 3", a afirmat Orban după ședința Biroului Executiv al formațiunii.

El a spus că liberalii sunt deschiși la discuții cu formațiunile care îl vor susține pe Nicușor Dan. "Noi suntem deschiși la discuții. Ne dorim victoria pe toate fronturile și ne dorim să susținem candidați puternici, care să ne confere garanția că au capacitatea de a câștiga și mai ales că au capacitatea de a schimba în bine administrația Bucureștiului și administrația sectoarelor", a adăugat Ludovic Orban.

Întrebat dacă susține alianțe cu alte partide și pentru primăriile de sector, Orban a spus: "Noi am luat decizia de a-l susține pe Nicușor Dan, candidat la Primăria generală. Care va fi formula politică, asta nu o putem ști, decât după ce vom purta discuții cu eventuale alte formațiuni politice care vor lua decizia de a susține candidatura lui Nicușor Dan".

"În ceea ce privește pe noi, noi am luat decizia, singurul lucru pe care l-am stabilit clar cu Nicușor Dan este un parteneriat solid, bazat pe soluții pentru problemele Bucureștiului, bazat pe o colaborare și un dialog onest care să ducă cu adevărat la victoria în alegerile din iunie și la rezolvarea marilor probleme ale Capitalei", a mai spus Orban.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.427 secunde