Liberalul Vergil Chițac a preluat conducerea PNL Constanța

2638
17

Articole de la același autor

Secretarul executiv al PNL, Ilie Bolojan, a fost prezent, ieri seară, la sediul filialei PNL din Constanța, unde a convocat o ședință a partidului.

La eveniment au fost prezenți parlamentarii PNL din Constanța, mai puțin Mihai Lupu și Victor Manea. Cu toate că e suspendat din partid din cauza condamnării în primă instanță, la ședință a fost prezent și senatorul Gigi Chiru.

În debutul ședinței, Bolojan i-a invitat pe toți parlamentarii prezenți, împreună cu liderii organizațiilor județene, Sorina Tușa și Gheorge Dragomir, precum și pe liderii organizațiilor municipale, Robert Boroianu și Romeo Rezeanu, să facă o poză împreună. Drept urmare, toți s-au conformat, au zâmbit la poză, lăsând impresia unei echipe unite, chiar dacă lucrurile nu stau chiar așa.

Lor li s-a alăturat și Vergil Chițac, care a semnat, în urmă cu câteva ore, adeziunea de a deveni membru al PNL. În altă ordine de idei, la eveniment au participat și membrii Organizației Municipale a PNL Constanța. În debutul ședinței, Bolojan l-a prezentat pe Vergil Chițac drept candidat al PNL la Primăria Constanța.

De asemenea, Chițac a preluat și conducerea Organizației Municipale a PNL Constanța. Practic, cele două funcții de co-președinți deținute de Robert Boroianu și Romeo Rezeanu nu vor mai exista. Drept urmare, din această seară, Chițac a devenit președinte unic interimar.

Comentează știrea

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Teacher
4 februarie 2016
Gramatica

Dna Carmen , formularea dvs "a semnat adeziunea de a deveni membru" suna ca dracu si spune ca aveti de pus mana pe carte ptr însușirea noțiunilor de "sintaxa frazei".

Lazar
4 februarie 2016
Liberalu Chitac

D-na Carmen Mocanu eu sunt cu carnet de PCR si liberal de Germania,va rog frumos transmiteti Dl secretar Ilie Bolojan si d-lui Chitac ca dl Boroianu Robert Aurel le strica fotografia PNL-stilor,poate or mai fi si alti dar nu e interesul meu,este interesului cetatenilor Constanten de a-si selectiona conducerea.Ca d-na Co-Presedinta PNL.Deputata.Dr in drept nu a reactionat la sezizarea mea, parca a declarat ca nu il cunoaste pe Boroianu R.A sau dupa ce a vazut lista sponzorizarilor la partid din furaciunile si fraudele facute la Gepeto a fost acceptat in biroul PNL si dupa cele 10 porunci.Dar cine la recomandat pentru a face politica pe acest individ.Fraudele care le au facut sau d-na Prc Puiu Zarafina,Adina Florea care au cintarit dreptate sub umbrela Constitutiei rominiei si a statului de drept cu avocati lor cei mai specialist.

Daniel
4 februarie 2016
Felicitari. domnule profesor!

Domnul Chitac a fost profesorul meu la ANMB. Este un om exceptional si are si votul meu si al familiei mele. Felicitari, amirale! In sfarsit scapam de hoti

Valea Maria
4 februarie 2016
Parere

Am fost reticenta vis-a-vis de amiral pana l-am cunoscut, dupa mi-am dat seama de ce l-au ales cei de la PNL. E un om CURAT, MODEST, nu are nimic de ascuns si tot ce isi doreste este sa readuca Constanta pe calea ce buna. Felicitari, Vergile! Te votez!

constantean
4 februarie 2016
pupincurism

Vad ca este concurs ...de pupat in cur la (pnl pdl).asa ati procedat si cu bashitu guru traian si ati vazut unde a dus romanica.Lasati omul sa vedem ce poate in politica cum or sal manevrwze de la centru malai mare si blaga.Sa va fie clar pnl este rwprezentat in romanica numai de Tariceanu si ALDE...actala adunatura pdl ista a scos pnl din parlamentul european din gruparea Liberalilor europeni in gruparea basista a parlamentului european "populari'care au un singur scop cel ce este facut de actuala guvernare johanista ...austeritatea asta este politica populara basista yohanista...Vreti liberalism votati CPTariceanu ultimul bastion al democratiei(si cu psd),,ati vazut ce a "patit procurorul general...asta nu se numeste democratie liberalism omul era singurul care l mai ancheta pe guru basescu ...si a fost demis de ..yohan cel mare...e bine..dormiti linistiti "pnl listi

corect
4 februarie 2016
@constantean

votati cu alde calin si psd, votati cu varanul, votati cu abraham, votati cu toti scalvii kgb-ului.

un alegător
4 februarie 2016
na beleaua

Și soacră-mea e curată, modestă și vrea Constanța pe calea cea bună. Nu vrea să fie primar, am întrebat-o!

Răspuns la: Parere
Adăugat de : Valea Maria, 4 februarie 2016
Am fost reticenta vis-a-vis de amiral pana l-am cunoscut, dupa mi-am dat seama de ce l-au ales cei de la PNL. E un om CURAT, MODEST, nu are nimic de...
constantean
4 februarie 2016
pupincurism

Pupincuristimuisti au o dilema.mare.ar vrea doi primari daca sar putea chiru sau palasz pt primaria cta ..au am uitat de apvist vergil virgin virgil ca tot apvist ramane...nenorocit .(la fel si votanti,,,panarame)

un constantean
4 februarie 2016
Vergile

Te-au facut sef La Apelul Bocancilor!

@un constantean
4 februarie 2016
Asa este mai,constantene

Ca ursitoarele l-au facut sef pe Fagadau cand il plimba muma-sa in landou.

Răspuns la: Vergile
Adăugat de : un constantean, 4 februarie 2016
Te-au facut sef La Apelul Bocancilor!
17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7345 secunde