Liderul PSD Marcel Ciolacu propune comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare

189
Liderul PSD Marcel Ciolacu propune comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare - ciolacucomasarea2-1599406078.jpg
Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a lansat, sâmbătă, ideea comasării alegerilor locale cu cele parlamentare, pe fondul epidemiei de coronavirus. El a declarat că organizarea în comun a alegerilor ar face ca riscul de expunere al populației să fie mult mai mic.

"Eu cred că, dacă s-ar comasa alegerile, riscul de expunere al populației ar fi mult mai mic. Normal ar trebui să fie o discuție provocată de către Guvern, nu de către Parlament, cu Parlamentul, transparent, fără nicio problemă, să vedem ce e mai bine pentru români, nu pentru PNL sau pentru președinte, cum vrea să își formeze viitorul guvern", a afirmat Ciolacu, la Digi24.

Liderul social-democrat a subliniat că alegerile locale pot fi "înghețate", arătând că stabilirea datei de 27 septembrie a fost făcută atunci când lucrurile erau sub control, iar acum "avem cea mai mare mortalitate".

"Se poate, pentru că nu s-a împărțit niciun buletin de vot, nici nu s-au dat la tipărit. Rămân aceiași candidați. Se îngheață de unde este și se reia din același loc altădată. Stabilirea datei a fost făcută când lucrurile erau sub control. Între timp, mă uit și eu, avem cea mai mare mortalitate, ATI-ul este blocat, nu se știe ce se întâmplă cu școlile. Mult prea mult au întins lucrurile, nu iau hotărâri, se feresc, joacă numai în logica electorală și ne vine nota de plată la toți", a adăugat președintele PSD.

Reamintim că alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie 2020, iar cele parlamentare, pe 6 decembrie 2020. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4393 secunde