LIONS Club Constanța, sprijin pentru 150 de bătrâni

342
1
LIONS Club Constanța, sprijin pentru 150 de bătrâni - fallpreventionapexnc1-1512412587.jpg

Articole de la același autor

LIONS Club Constanța organizează, marti, 05 decembrie 2017, de la ora 18.00, spectacolul de caritate "HRANĂ SI PENTRU SUFLET", dedicat persoanelor în vârsă aflate în dificultate.



Acțiunea se află la cea de-a XVIII-a ediție. Gazda evenimentului este, la fel ca în ultimii ani, Teatrul Național de Stat Constanța (Sala Fantasio). Cu acest prilej, oaspeții de la Centrul Social Constanța vor putea viziona comedia "Desculț in parc", de Neil Simon, în regia maestrului Liviu Manolache.



Potrivit unuia dintre organizatori, Catalin Anghel, la spectacol au fost invitați să participe 150 de bătrâni, care vor primi cadouri constând în pachete cu alimente și vor putea asista la un plăcut spectacol artistic prin care să regăsească o părticică din bucuria Sărbătorilor de Iarnă.



LIONS Club Constanța este o organizație neguvernamentală, democratică, non-profit, necondiționată politic și religios. Scopul asociației este pur filantropic și altruist, având la bază voluntariatul.



Comentează știrea

Gina
5 decembrie 2017
?

Care centru social si 150 persoane varstnice, cta nu are asa ceva, poate de la caminul ptr. persoane varstnice din cta.?????

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.4927 secunde