Liviu Dragnea: "Declarațiile președintelui Iohannis sunt iresponsabile"

207
Liviu Dragnea:
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut, ieri, că atitudinea și declarațiile șefului statului, Klaus Iohannis, privind faptul că România nu ar fi pregătită pentru preluarea Președinției Consiliului UE, pot fi catalogate drept "iresponsabile".

"Nu am avut niciodată nici eu, nici partidul nostru, nici Guvernul nostru, inițiativa vreunui război sau vreunui scandal. Doar din când în când răspundem. Aduceți-vă aminte că, începând cu toamna anului 2015, după ce am fost ales președintele la partid, am spus că vreau să încerc să fac tot ce pot - și eu și colegii mei - să avem o oarecare concordie, nu consens, că așa ceva e imposibil în România, pe temele mari, pe niște teme mari, pe care România le așteaptă de foarte multe ori. În permanență, am spus și atunci și o spun și acum, chiar dacă mâna noastră a fost mereu întinsă nu înseamnă că stăm și nu facem nimic, pentru că în România trebuie să se întâmple lucrurile bune pe care le-am vorbit, iar pregătirea Președinției, care este un eveniment de o importanță uriașă pentru țara noastră, trebuie să fie pregătită și a fost pregătită", a declarat Liviu Dragnea, citat de Agerpres, la finalul ședinței Biroului Permanent Național al PSD.

El a calificat drept "iresponsabile" afirmațiile președintelui Iohannis privind faptul că România nu este pregătită pentru Președinția Consiliului UE, adăugând că acesta are "obsesia" schimbării actualului Guvern.

"După părerea mea, atitudinea și declarațiile sau declarațiile de ieri ale președintelui Iohannis pot fi catalogate ca și iresponsabile, pentru că nu cred ca vreun șef de stat să fi procedat de maniera asta, neavând niciun fel de argument, ci doar această obsesie și a lui și a acoliților dumnealui, că acest Guvern trebuie să pice și anume acest Guvern nu care cumva să gestioneze Președinția Consiliului Uniunii Europene. Asta nu poate să fie o atitudine responsabilă din partea unui președinte", a spus liderul PSD.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5257 secunde