Liviu Dragnea îl amenință pe Klaus Iohannis: "În cazul în care refuză nominalizările, vom acționa constituțional"

173
Liviu Dragnea îl amenință pe Klaus Iohannis: "În cazul în care refuză nominalizările, vom acționa constituțional" - tariceanuiohannisdragneaziuaeuro-1542866591.jpg

Articole recomandate

Liviu Dragnea a declarat că respingerea numirii Olguței Vasilescu de către președintele Klaus Iohannis ar fi "o încălcare flagrantă a Constituției".

"Ne-am obișnuit cu dl Iohannis să facă orice, dar ar fi o încălcare flagrantă a Constituției", a spus Dragnea, întrebat dacă este de părere că președintele ar putea respinge numirea Olguței Vasilescu la Ministerul Dezvoltării Regionale.

"În cazul în care refuză, vom acționa constituțional. O să ne întâlnim și o să stabilim ce facem. (...) În situația din România, bineînțeles că întotdeauna avem cel puțin două planuri", a mai spus liderul PSD.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, că Lia Olguța Vasilescu este propunerea PSD pentru portofoliul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, iar Mircea Drăghici pentru funcția de ministru al Transporturilor.

Decizia a venit după ce, marți, președintele Klaus Iohannis a respins propunerile făcute anterior pentru cele două ministere Ilan Laufer - Dezvoltare Regională și Lia Olguța Vasilescu - Transporturi pe motiv că sunt nepotrivite.

Sursa: romania tv.net 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0535 secunde