Liviu Dragnea, Mihai Tudose și miniștri ai Cabinetului, într-o întâlnire informală la Sinaia

114
Liviu Dragnea, Mihai Tudose și miniștri ai Cabinetului, într-o întâlnire informală la Sinaia - liviudragneamihaitudose-1503746228.jpg

Articole recomandate

Președintele PSD, Liviu Dragnea, participă la o întâlnire informală cu premierul Mihai Tudose și o parte din miniștrii social-democrați, la un complex aparținând RA-APPS din Sinaia.


Ședința de la Sinaia este una informală, urmând să fie discutate prioritățile legislative ale Executivului, în contextul debutului sesiunii parlamentare de toamnă, scrie Realitatea.net.

Inițial, se vehicula că întâlnirea ar putea avea loc în Delta Dunării, în condițiile în care liderii PSD și membrii Guvernului s-au reunit vineri la Neptun.

Liviu Dragnea și Mihai Tudose au fost întrebați, după ședința CExN al PSD, dacă va avea loc "ședința secretă" și unde va avea loc aceasta.

"Da, e o întâlnire cu mine", a spus vineri Liviu Dragnea.

Liderul PSD a fost completat de premierul Mihai Tudose: "Întâlnire atât de secretă, încât mă întrebați de ea. Dacă era secretă, nu știați de ea. Dacă e secretă, nu pot să vă spun. Dacă nu e deloc, ziceți că e secretă".

La institențele jurnaliștilor, Mihai Tudose a continuat: "Care întâlnire? Va trebui să o facem ca să v-o confirmăm...".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.6383 secunde