Liviu Dragnea: "Pentru orice medic, impozitul pe salariu va fi zero, indiferent de salariu"

334
4
Liviu Dragnea:

Articole de la același autor

Președintele Partidului Social Democrat (PSD) și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că salariile medicilor nu vor mai fi impozitate de la 1 ianuarie 2018, el adăugând că această măsură va fi luată pentru a-i determina pe medici să nu mai plece la muncă în străinătate.


"Pentru orice medic, impozitul pe salariu va fi zero, indiferent de salariu. S-a tot vorbit de ani de zile, ne-am plâns toți că ne pleacă medicii din țară. Normal că, având capacitatea de pregătire foarte bună, mergeau să câștige bani mai mulți. Ca să îi aduci înapoi trebuie să le oferi salarii comparabile cu ceea ce este în Vest", a afirmat Dragnea.


Potrivit acestuia, salariile medicilor vor crește de la 1 ianuarie 2018. 


"Spre deosebire de alte categorii sociale la care creșterile vor fi graduale, în următorii ani, creșterile la medici vor fi exact de la 1 ianuarie 2018 în totalitate", a precizat liderul PSD. 


Totodată, el a spus că salariile medicilor militari vor fi aliniate la nivelul celor ale medicilor civili, odată cu intrarea în vigoare a Legii salarizării unice în sistemul bugetar.


Comentează știrea

De la nasul Dracnea
20 mai 2017
Pentru orice medic....

Salarii fara numar,fara numar,fara numar ! De la coana Dubluta Vasilescu dam salarii duble fara impozit,fara impozit ,fara impozit.Astia,adica PSD-ul, au evoluat in timp.La inceput au oferit pxuri,olite de noapte,galeti,tricouti,batiste parfumate.Apoi au trecut la mici,sarmale,vanghelioane si fasole cu ciolan.Azi baietii astia dau,ca doar nu dau din averea lor,dau gratuitati pe CFR,dau salarii duble,salarii fara impozit,pensii speciale....fara numar...fara numar....fara numar.

MIHAI
20 mai 2017
MOMEALA PENTRU MEDICI

Dragnea , marele pescar in ape tulburi , reprezinta tipul perfect al demagogului capabil de orice pentru a se mentine lider de partid si beneficiar al multor avantaje prezente sau viitoare . Chiar nu se gaseste nimeni care sa-l opreasca ? Cand Dumnezeu vrea sa ia mintile unui partid il aduce la guvernare . Dragnea nu poate si nu trebuie crezut . El face parte din categoria ticalosilor care au provocat exodul romanesc si acum pozeaza in salvatori . Face parte din categoriia celor care chiar si atunci cand spune ceva adevarat iti vine sa-i dai cu capul de pereti . Acum vrea sa - si asume rolul salvatorului providential , destinat sa fericeasca Romania . O asemenea masura creaza un precedent periculos si va provoca o cascada de pretentii similare din partea celor care vor sa se reintoarca . Suntem de acord ca anumite categorii sociale sa fie bine platite , dar fara discriminare politicianista si potrivit posibilitatilor reale economice si sociale . Cu ce este inferior medicului , un profesor sau un inginer ? Politicianismul , atat cel pesedist cat si cel asa zis liberal continua sa nenoroceasca Romania . Pana cand ? Pana cand noi le vom acorda votul .

sSTOIAN STANCIU
20 mai 2017
COMENTARIU

DUMNEAVOASTRA PUTETI FACE BANI ALTFEL, OFERTA SERIOASA Lucrati acasa pe calculator,primind ajutor pas cu pas in asa fel incat sa castigati banii.Oferm si cerem SERIOZITATE.Nu ne cautati decat daca va-ti hotarat.Cereti "detalii" la email [email protected]

Margareta
21 mai 2017
Bani online

BANI ONLINE: NOI AM DAT DEJA EXTRA-BONUS 250 DE DOLARI! Lucrati acasa, la calculator, in timpul liber. Pe langa alte tipuri de castiguri, noi am dat deja și extra-bonus 250 DE DOLARI CHIAR DIN PRIMA LUNA a seriei de activitati speciale lansate la data de 12 aprilie 2017. Suntem pregatiti sa va ajutam pas cu pas, in asa fel incat sa castigati sigur, simplu si comod bani. Oferim si solicitam SERIOZITATE! Nu ne cautati decat dupa ce v-ati hotarat cu seriozitate! Cereti detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4154 secunde