Liviu Dragnea vrea să evalueze Guvernul Ponta

107
1
Liviu Dragnea vrea să evalueze Guvernul Ponta - dragneavreasaevaliueze-1445276672.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, că a discutat cu premierul Victor Ponta despre efectuarea unei analize asupra activității Gu-vernului, care poate duce și la o eventuală remaniere până la sfâr-șitul anului. 


"Ar trebui în perioada următoare și Victor Ponta și noi să ne gân-dim dacă este nevoie, poate nu este nevoie, de ceva schimbări în structura Executivului. Poate ca membri ai Guvernului sau poate ca secretari de stat. O analiză serioasă trebuie făcută. După o perioadă de funcționare a acestui Guvern, a oricărui guvern, este nevoie de această analiză, adică până la finalul anului, care se poate termina nu neapărat cu schimbări de miniștri", a spus Dragnea.


Liderul PSD a precizat că a avut discuții pe această temă cu premierul atât duminică, la Congres, cât și ieri, la ședința BPN.


Liviu Dragnea a subliniat că această analiză cade în sarcina premierului, iar apoi acesta va conveni cu liderii PSD dacă se impun sau nu măsuri. "Dacă premierul va considera că are nevoie de o îmbunătățire a activității într-un anumit domeniu sau nu, vom discuta și dacă vom conveni acest lucru va avea tot sprijinul", a precizat acesta. 


Întrebat dacă premierul a fost de acord cu necesitatea acestei analize, Dragnea a precizat că a fost doar o discuție, iar discuțiile "nu omoară pe nimeni".


Liderul PSD a mai spus că inclusiv nemulțumirile mai vechi asupra activității unor miniștri vor fi luate în calcul în cadrul acestei analize, pentru că "fiecare element are greutatea lui", însă a adăugat că "nu vrem să luăm gâtul nimănui". 


Comentează știrea

Lazar
20 octombrie 2015
Colaborare profesionala la domociliu

Colaborare profesionala la domiciliu! -Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Liviu Dragnea a făcut anunțul!
Pagina a fost generata in 0.5585 secunde