Lovitură de teatru: alegerile de la Mangalia se repetă!

3524
26
Lovitură de teatru: alegerile de la Mangalia se repetă! - primariamangalia7-1339617811.jpg

Articole de la același autor

Alegerile pentru Primăria Mangalia se vor relua în data de 24 iunie, asta după ce Biroul Electoral Central a primit mai multe contestații formulate de principalii candidați și partidele pe care aceștia le reprezintă privind fraudarea alegerilor. Aceștia reclamă o serie de nereguli întâmplate atât în perioada de campanie, precum și în ziua alegerilor locale.
Astfel, BEC a decis ca alegerile pentru funcția de primar al municipiului Mangalia, precum și pentru reprezentații consiliului local vor fi reluate.

Deputatul PDL Zanfir Iorguș, cel care a ieșit câștigător la alegerile din 11 iunie, spune că reorganizarea alegerilor arată că liderul PSD Constanța, Nicușor Constantinescu, și ceilalți reprezentanți USL sunt pregătiți să facă "japcă pe față".
"E japcă pe față. Așa vrea Nicușor Constantinescu și așa vrea USL-ul, ca la Mangalia să nu se realizeze nimic. Dacă nu sunt ei, să nu fie nimeni. E imoral ce se întâmplă. Ei au organizat alegerile, ei le-au fraudat și tot ei fac contestații și cer reorganizarea. N-am ce să mai comentez", spune Iorguș.

Cu privire la acest aspect, autorul contestației, candidatul independent Cristian Radu a declarat: "Consider că decizia este una normală și morală. Alegerile au fost fraudate în mod clar. Este un aspect pe care îl cunoaște toată lumea. Nu voi accepta să pierd în felul acesta. Dacă oamenii nu mă votau și nu mă doreau primar, mi se părea normal să stau de-o parte. Însă, nu pot să accept ca cineva să treacă peste voința alegătorilor prin fraudă. S-au găsit voturi peste tot, ascunse, sute de persoane au votat după ora 21.00, deși secțiile trebuia închise, sunt buletine falsificate".
Întrebat dacă este de părere că va câștiga acest scrutin electoral, Radu a menționat: "Da, cred că voi câștiga. De fapt, cred că vor câștiga oamenii din Mangalia, care vor avea posibilitatea să își exprime în mod real opțiunea de vot. Eu personal nu accept ca cineva să își bată joc de munca mea și să încalce drepturile oamenilor".

Candidatul PSD, fostul primar al Mangaliei, Claudiu Tusac, a declarat că se vede câștigător după desfășurarea alegerilor din 24 iunie.
"Este o decizie normală, pentru că s-au comis prea multe fraude. În primul rând, s-a votat după ora 21.00, s-au găsit voturi ascunse în diverse locuri, au fost pozate voturile, s-au dat bani și câte și mai câte. Eu consider că voi câștiga funcția de primar. Trebuie să îmi continui proiectele și cred că, atât timp cât și Guvernul este condus de PSD, este normal ca eu să ocup funcția de primar", a declarat Tusac.



Comentează știrea

26 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Sida lu` Eba
14 iunie 2012
Mai e Dobiboci

Repet:Cand or pricepe mangaliotii ca,nu au avut caldura din cauza de :Palazu Mic(zis si claudiu) si Iorgus-prin strambele bagate??!!Se pare ca acest oras e chisnovatic:vezi primari:taranisti,pesedisti,pidilici(Iorgus a fost prin toate aceste partide)

anticristul
14 iunie 2012
iorgus

da,adevarat mangaliotii astia s-au ingustat la minte.vine iorgus cu ale lui balti subterane,stii,hotii striga hotii,a uitat cand la 2 noaptea dadea cu manuta lui miei de Pasti la tiganii lui.Acum la fel ! ii momeste si mi pune in primarie la intimifare! asa se fce treaba domnule iorgus???? nu ai avut obraz deloc! acum 4 ani cand te ai facut deputat ,prin aceleasi metode,sa capeti imunitate ,stim noi de ce ,ai scuipat in spate si ...cum ai spus?: eu pe aici nu mai calc !!!!!! rusine sa tu fie !

admirator
14 iunie 2012
pai da,

n-au iesit tovarasii, se repeta! Dar fraudele electroale din Constanta au fost pedepsite? Aici de ce nu se repeta alegerile? S-au raportat fraude grave!

admirator
14 iunie 2012
hahahaha!

PZD tine orasul o iarna intreaga fara caldura, ca sa isterizeze populatia impotriva portocaliilor si acum umbla cu cioara vopsita ca Iorgus (care nici nu mai era in vreo functie locala) e de vina! Cand Palaz si guvernul au dat bani de la buget sa se acopere datoria... Asa cum ati mincat merda ca Boc e de vina pentru tarifele voastre de ostrogoti lacomi. Ce dreaci mincati de va credeti asa destepti? Dar daca sunt prosti care sa va creada...

admirator
14 iunie 2012
si acum ce faceti?

mutati masina de furat voturi la Mangalia?

Vali
14 iunie 2012
Ultima sansa

Iorgus este malefic si reprezinta un partid criminal, Tusac e la fel ca Iorgus si face de rusine USL-ul. Suntem siguri ca astia efectiv trebuie sa fie definitiv inlaturati, ca orice boala grava. Nu spun ca Radu ar fi un geniu, dar dar mai rau ca fapturile alea doua nu cred ca gasim.

ady
14 iunie 2012
hotii

Sper ca Mangalia sa scape de Iorgus si Tusac , doi hoti . Va castiga Radu Cristian si va scoate Mangalia din jocurile celor doi hoti . Sper sa arate cetatenilor Mangaliei , cat au furat cei doi si va incepe o ancheta a parchetelor .

vio
14 iunie 2012
repetarea alegerilor

NU inteleg de loc, dar absolut deloc, mentalitatea celor din Mangalia! Daca Iorgus a fost un primar bun de ce l-au schimbat?? Daca Tusac a tinut un oras interg in frig o iarna cu ajutorul nepretuit al PDL-ului (partidul de adoptie a lui Iorgus) cum poti sa mai alegi asa ceva? Deci n-ar fi normal sa aleaga pe cineva NOU care poate promite mult mai mult? Chiar va e frica asa de mult de schimbare sau ramaneti incremeniti in proiect??

jean
14 iunie 2012
ALEGERI VICIATE

daca se repeta atunci si alegerile de la CJ sunt viciate -rezultatul este VICIAT si acolo.......

ionel
14 iunie 2012
Oportunitate unica

Daca ai ramas fara loc de munca si nu gasesti o iesire din criza am o solutie pentru tine.Daca ai calculator si conexiune la internet atunci poti sa castigi bani in fiecare zi ,chiar din prima zi .Pentru mai multe detalii contacteaza prin email: [email protected]

26 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3782 secunde