Ludovic Orban, despre Dacian Cioloș: Dacă vrea să vină în PNL este binevenit

167
2
Ludovic Orban, despre Dacian Cioloș: Dacă vrea să vină în PNL este binevenit - ludovicorban-1496336169.jpg

Articole recomandate

Liberalul Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, a afirmat ca exista "mii de Ciolos" in partid care n-au avut sansa sa fie sprjiniti de formatiune pentru diverse functii, sustinand ca Dacian Ciolos are niste obligatii morale fata de PNL, pe care nu le-a onorat, relateaza News.ro.

Intrebat la Iasi, intr-o conferinta de presa, despre posibilitatea ca Dacian Ciolos sa intre in PNL, Ludovic Orban a spus ca, "daca vrea sa vina, este binevenit", dar ca fostul premier are niste obligatii morale fata de PNL, pe care nu si le-a onorat.

"Daca vrea sa vina in PNL este binevenit. Are niste obligatii morale fata de PNL pe care nu si le-a onorat. Toate functiile pe care le-a obtinut de-a lungul carierei sale le-a obtinut sprijinit de PNL-ul asta la care stramba din nas. Oricum, in PNL sunt mii de Ciolos care n-au avut sansa ca partidul sa-i sprijine si cu toate astea au ramas in PNL, se bat pentru promovarea ideilor liberale. Acesti oameni vor iesi la lumina atat timp cat voi fi eu presedinte", a afirmat Ludovic Orban.

El a evitat sa precizeze daca PNL va incerca coagularea fortelor de dreapta pentru alegerile viitoare, in ipoteza in care va iesi presedintele partidului la congresul din 17 iunie.

Orban a spus ca obiectivul sau este ca PNL sa castige atat alegerile prezidentiale "cu actualul presedinte Klaus Iohannis", cat si pe cele locale si parlamentare din anul 2020.

Comentează știrea

Batjocoritul !
1 iunie 2017
Șleahtă de batjocoritori !

Păi, tinerii frumoși și liberi au ieșit în stradă în iarnă și ce au făcut, au făcut ce au făcut și cei care l-au votat pe făgădău decebal, deci nici unii și nici ceilalți, nu au / nu am făcut nimic bun, am dat cu bățul în baltă, absolut cu toții, pentru care fapt numai trebuie să ne mai acuzăm unii pe alții, că numai are rost, ce trebuie făcut de acum încolo, este că numai trebuie votat nici unul, din nici un partid, pentru că toți sunt niște : oameni fără omenie, rușine, politicienii sunt puși doar pe furat și hoție din banii publici, de la noi, românii, care suntem considerați fraierii / proștii lor și bineînțeles "o vacă de muls"?! Acest oraș a fost un șantier, a fost răscolit cu un an, doi, trei ani în urmă, până să aibă loc alegerile prezidențiale din 2014, dar, chiar ne cred uituci și fără minte, fără minte am fost noi,cei care i-am votat pe rând, pe rând, când pe : fsn-ști, psd-ști, pnl-iști, pntcd-iști, pdl-isti......., ne-am " fript, de acum încolo, vom "sufla și în iaurt"! Tinerii frumoși și liberi, de ce numai ieșiți în stradă, acum, ca să-i trageți la răspundere pe : făgădău decebal și clica, că nu fac, nu fac nimic, absolut nimic pentru Constanța, chiar nu vă mai interesează ce se petrece în localitatea noastră, în Constanța, ne faceți să credem, că totul a fost, făcut pentru și din alt unghi al problemei, să fie fost doar interesul politic la mijloc, arătați-ne și dovediți-ne contrariul, adică , că noi, oamenii de rând ne- am înșelat, că v-am interpretat greșit ce ați făcut în iarna acestui an !

Catalin
1 iunie 2017
Aiurea !

Cetateanul turmentat si spagagiu , spune ca Ciolos este dator gastii de hiene liberale si ca poate veni in partid , daca vrea sa-si plateasca datoria ... Surprinzator este faptul ca acest oribil cantaret la drimba , mai spune si ca partidul minune mai are mii de-alde Ciolos , care nu prea s-au exprimat plenar , probabil , pentru ca au fost ocupati cu furatul , precum Relu Fenechiu si alti prieteni ai Orbanului diliu ... Ideea ca Ciolos este dator rapandulei Orban si confratilor din haita , este nefericita logic , in conditiile in care peneleii s-au agatat disperati de Ciolos , pentru a ramane la ciolan , dar si de Johannis , pentru a nu disparea cu totul . PNL-ul deja pute a hoit , a putreziciune , a decrepire si nu mai poate ajunge la putere nici macar daca mai pacalesc inca odata PSD--ul spre a urca in caruta leprosilor ... Ca o concluzie : omul asta este defect , chiar mai grav decat rapciugosul de Atanasiu , mai grav decat lindicul de Busoi si mult mai pronuntat decat pitipoancele partidului , Turcan , Gorghiu si Antonescu ...

Pagina a fost generata in 1.5955 secunde