Ludovic Orban: PNL e pregătit în orice moment să guverneze

178
2
Ludovic Orban:  PNL e pregătit  în orice moment  să guverneze - ludivicorban-1497969972.jpg
Președintele Ludovic Orban susține că PNL este pregătit să guverneze în orice moment și va susține orice demers pentru o guvernare fără PSD prin formarea unei noi majorități sau prin organizarea de alegeri anticipate.

"PNL este pregătit de guvernare după aceste alegeri în orice moment. Evident că nu ne ducem înainte în orice fel de guvernare, în care să fim obligați să facem compromisuri, în care să fim obligați să ne facem tovarăși de drum cu niște aliați care să ne diminueze capacitatea de a realiza un program de guvernare și de dezvoltare a României. Orice demers posibil pentru a duce cât mai repede țara spre o guvernare în care să nu fie fir de păr de pesedist îl vom susține, indiferent că se constituie o nouă majoritate parlamentară fără PSD sau că se ajunge la alegeri anticipate", a spus Ludovic Orban. El a subliniat că PNL nu acceptă nicio negociere cu PSD.

Întrebat dacă alegerile anticipate sunt soluția în acest moment, Orban a răspuns că este greu să organizezi alegeri anticipate în România, dar că și acest scenariu este posibil.

"Sigur, este foarte greu să organizezi alegeri anticipate în România. Dar e posibil și acest scenariu. Pentru că ceea ce se întâmplă astăzi este de neînțeles. Deci există o majoritate parlamentară confortabilă, care a dat un guvern în baza unui program de guvernare, care astăzi duce țara într-o criză gravă. Această criza politică arată, de fapt, adevărata față a celor care erau îmbrăcați în blăni de oaie în campanie și le promiteau bieților părinți și bunici ai noștri că o să le crească pensiile, le promiteau tuturor funcționarilor că o să le crească salariile peste noapte, le promiteau tuturor categoriilor socioprofesionale din România numai lapte și miere. Se vede astăzi clar că sunt niște lupi îmbrăcați în blăni de oaie", a adăugat liderul PNL. 

Comentează știrea

Gigi
24 iunie 2017
Da !

Sacalul asta iara este beat precum porcusorul ...

Da
1 iulie 2017
De unde !?

Orban, când vorbește, nu-l aude absolut nimeni, pentru că este o figură neînsemnată, lipsită de importantă, este ca și când nu există, la fel ca mulți alții din pnl = pdl = pnl, unde ești tu Crin Antonescu, că pnl-ul = pdl-ul = pnl-ul, fără CRIN Antonescu este precum o corabie care eșuează, se scufundă încet dar sigur și se alătură pnctd-ului pe strada liniștii , vor ajunge vecini de cavou, pentru a depăna unii altora amintirile din tinerețea lor politică ! Le urăm odihnă veșnică și iertarea păcatelor și conducătorului lor iubit !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.533 secunde