"M-aș bucura dacă problema pieței energiei ar fi tratată ca o prioritate"

388
1

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a declarat marți că s-ar bucura dacă la Consiliului Concurenței problema pieței energiei ar fi tratată ca o prioritate, urându-le în același timp succes vicepreședintelui Mircea Valentin și consilierului de concurență Gyerko Laszlo cu prilejul depunerii jurământului de învestitură în respectivele funcții.

După cum știți, sunt destul de atent la ce se întâmplă pe piață. M-aș bucura mult, mai ales că avem aici un vicepreședinte, dacă la Consiliul Concurenței problema pieței energiei ar fi tratată ca o prioritate, pentru a reuși să dezlegăm misterele acestei piețe care nu vrea să funcționeze încă așa cum trebuie. Sunt prea mulți care cred că o pot ține sub control. Altfel, nu pot decât să vă doresc succes. Știu că sunt și multe alte teme decât energia pe agenda Consiliului Concurenței. Deci, succes în finalizarea rapoartelor, în luarea deciziilor, dvs. și colegilor dvs. și tuturor celor care pot contribui la realizarea acelei piețe care să genereze progres. O simplă piață nu este foarte interesantă, dar o piață concurențială este ceea ce ne trebuie", a spus Băsescu, la ceremonia de depunere a jurământului de la Palatul Cotroceni.

Comentează știrea

rex
20 decembrie 2011
perversul

Parsiv, pervers, mincinos, hot, nesimtit si odios, astea sunt caracteristicile ale acestui nene ce ocupa nemeritat (prin furturi si spaga) functia de presedinte la Cotroceni.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Decembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Ce decrete a semnat Traian Băsescu
Miercuri, 14 Decembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Consultări la Palatul Victoria
Pagina a fost generata in 0.7927 secunde