Mădălin Voicu a fost exclus din PSD

285
Președintele PSD București și coordonator al orga-nizației de Giurgiu, Marian Vanghelie, a declarat ieri că Mădălin Voicu a fost dat afară din partid pentru că a adus deservicii organizației, dar și președintelui PSD, Mircea Geoană, el susținând că prin excluderea sa "a căzut scroafa din pom".
"Am avut și niște sincope în rândurile organizației și una dintre ele s-a numit  Mădălin Voicu. Acesta a fost dat afară din partid în unanimitate. A fost propunerea mai multor colegi din această sală, datorită faptului că în această perioadă de două-trei luni de zile, a adus deservicii atât organizației municipale, unde a fost susținut să intre pe listele PSD, cât și la nivel național, președintelui Mircea Geoană și altor lideri din actualul Guvern", a susținut Vanghelie, într-o conferință de presă.
Primarul sectorului 5 a susținut că decizia de a-l exclude pe Voicu are drept cauză declarațiile sale publice. El a mai susținut că toată organizația a cerut excluderea lui Voicu.
Vanghelie a mai spus că Voicu i-a fost prieten, dar că nu mai putea suporta acțiunile sale împotriva partidului. Primarul a vorbit despre excluderea lui Voicu spunând că "a căzut scroafa din copac" (o parafrazare a deputatului care declarase pe 25 februarie 2009 următoarele: "Cu Vanghelie am colaborat bine la București, dar când se urcă scroafa-n pom", n.r.). "Mădălin Voicu, el este prietenul meu, îl iubesc, dar e prea mult. A căzut scroafa din copac. Gata. Nu putem să venim să vorbim de organizația municipală Giurgiu, atât timp cât el a fost ajutat și oamenii ăștia au muncit pentru el. Își bate joc de munca unora. Și el vine și le spune colegilor să îi facă cabinet parlamentar", a mai spus Marian Vanghelie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7016 secunde