Magda Bistriceanu a demisionat din PSD și s-a înscris în Forța Civică

198

Magda Bistriceanu, imaginea PSD din campania electorală pentru europarlamentarele din 2007,  a decis să demisioneze din partidul condus de Victor Ponta pentru a se înscrie în Forța Civică a  lui Mihai Răzvan Ungureanu, informează DC News.
Demisia frumoasei pesediste era anticipată încă din vară când aceasta s-a opus acțiunii pentru suspendarea lui Traian Băsescu.   Fostul secretar executiv al PSD Diaspora a publicat ulterior mai multe comentarii critice la adresa USL.


"Am decis sa raspund pozitiv invitatiei partidului Forța Civică de a ma inscrie in randurile sale. Am primit aceasta propunere de mai mult timp, dar am luat aceasta hotarare abia acum, dupa ce s-a finalizat procesul de inregistrare a candidatilor pentru Parlament. Nu am dorit sa las loc de interpretari, cu atat mai mult cu cat nu doresc sa obtin vreo favoare sau vreun colegiu. Am parasit PSD si m-am alaturat Fortei Civice fara prea multe regrete. Pana la urma cel mai reusit exercitiu democratic consta in participarea activa a fiecaruia dintre noi la viata publica, nu la un rol de simplu spectator. Aceasta oportunitate mi-o ofera Forta Civica", a spus Magda Bistriceanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2975 secunde