Mandatul deputatului Andrei Condurățeanu nu a fost validat

263
Comisia de validare a Camerei Deputaților a validat mandatele a 410 deputați și a amânat validarea mandatelor lui Petre Roman și Andrei Condurățeanu, a anunțat președintele comisiei, Florin Iordache. 

"În urma analizei din comisia de validare, din cei 412 deputați, 410 pot depune jurământul joi. Sunt doi deputați care din motive obiective și medicale nu și-au depus actele doveditoare. Este vorba de Petre Roman și Andrei Condurățeanu", a spus Iordache. 

Acesta a precizat că cei doi deputați nu vor primi indemnizațiile de deputat până nu vor fi validați și nu vor depune jurământul și nici nu vor fi luați în calcul la cvorumul de lucru. 

Potrivit lui Iordache, sunt și cazuri speciale ale unor deputați care au depus actele doveditoare și au anunțat că nu vor putea depune jurământul în ședința de joi, arătând că aceștia vor putea face aceasta în alte ședințe. 

Andrei Condurățeanu a candidat pentru un mandat de deputat în Colegiul uninominal nr. 3 din Constanța din partea PP-DD și a câștigat prin redistribuire. În timp ce se afla în campania electorală, el a fost victima unui accident rutier. În urma acestui incident, el a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență, ulterior, fiind transferat la un spital din Capitală, unde a stat în comă mai multe zile. În momentul de față, starea lui s-a îmbunătățit, însă este tot internat în spital. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2404 secunde