Marcel Ciolacu susține că PNL a avut o strategie pentru a nu se face cvorum

192
Marcel Ciolacu susține că PNL a avut o strategie pentru a nu se face cvorum - 1-1598884611.jpg
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a susținut luni că PNL a avut o strategie pentru a nu se face cvorum la ședința în care urma să se dezbată și să se voteze moțiunea de cenzură, iar dacă s-ar fi dat un vot, PSD ar fi strâns 250 de opțiuni "pentru" moțiune, potrivit Agerpres.


Întrebat, la Palatul Parlamentului, ce s-a întâmplat cu cele 250 de voturi pe care spunea săptămâna trecută că le va aduna la moțiunea de cenzură, Ciolacu a spus: "Astăzi nu au fost. După cum ați văzut, a fost o strategie de a nu se face cvorum, nu de a se da un vot pe moțiune. A fost o strategie a PNL, e evident. Eu v-am spus că. dacă se va da vot pe moțiune. vom avea 250 de voturi. Astăzi nu s-a dat un vot pe moțiune".


Ciolacu a menționat că PSD nu are cele 233 de voturi necesare adoptării moțiunii de cenzură și a încercat să creeze o majoritate.


"Nu s-a făcut cvorumul, nu s-a votat moțiunea de cenzură", a afirmat el.


Liderul PSD a mai spus că în maximum două zile se va reuni Comitetul Politic Național al partidului și se va lua o decizie politică în legătură cu pașii ce trebuie urmați pe tema moțiunii de cenzură, care nu a putut fi dezbătută și votată luni din lipsă de cvorum, adăugând că moțiunea nu va fi retrasă.


"Sunt discuții, pentru că deja s-a terminat o sesiune extroardinară, intrăm în sesiune ordinară, avem dreptul constituțional de a depune o moțiune de cenzură sau de a vota această moțiune", a declarat Ciolacu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7727 secunde