Marcel Ciolacu va propune excluderea din partid a celor trei colegi "îmbolnăviți"

117
Marcel Ciolacu va propune excluderea din partid a celor trei colegi
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că va propune Consiliului Politic Național al partidului excluderea celor trei colegi care nu au venit la Parlament pentru votarea moțiunii de cenzură și care au invocat probleme legate de coronavirus, Ciolacu adăugând că niciunul dintre ei nu este bolnav, potrivit Agerpres.ro.


Întrebat, la Palatul Parlamentului, dacă a luat legătura cu colegii săi care au invocat probleme legate de noul coronavirus, Ciolacu, șef al Camerei Deputaților, a spus: "Care colegi? Cei trei îmbolnăviți? Domnul Potor, domnul Rădulescu și doamna Carmen Dan. Dacă tot forțăm așa lucrurile, am să propun Comitetului Politic Național excluderea celor trei foști colegi ai mei. (...) Nu e niciunul bolnav".


Ciolacu a mai spus că în cazul în care nu este cvorum de ședință în urma apelului nominal, votul și dezbaterea la moțiunea de cenzură vor fi reprogramate.


"Ca să lămurim de ce a fost nevoie de apel nominal, că am tot văzut această discuție aprinsă: deoarece este sesiune extraordinară, Biroul permanent reunit are atributul de a convoca sesiune extraordinară. Atributul ordinii de zi este al plenului reunit. Când am deschis ședința, au fost prezenți 170 și atunci este nevoie de apel nominal, să avem prezența pentru a aproba ordinea de zi", a menționat el.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7227 secunde