Maria Stavrositu, susținută de Sever Voinescu de la PDL

790
15
Maria Stavrositu, susținută de Sever Voinescu de la PDL - mariastavrositu221354042456-1354831721.jpg
Vicepreședintele PDL, deputatul Sever Voinescu, și-a exprimat pe pagina de Facebook, susținerea sa pentru Maria Stavrositu, care candidează la alegerile de duminică pentru un post de senator. 

"Deși nu mai candidez în această iarnă, emoții am. Candidează, în multe locuri din țară, prieteni de-ai mei și vreau foarte mult să câștige. Sunt, toți, oameni de mare calitate, oameni de care au nevoie comunitățile unde candidează, dar și Parlamentul României. Dacă aveți pe buletinele de vot unul din următoarele nume, votați-l! Nu doar că nu o să vă pară rău, dar veți face țării acesteia un mare bine. Nu sunt vorbe mari, credeți-mă. Nu vreau să fiu patetic, asum o anume doză de subiectivism (îmi sunt prieteni și mă leagă ceva ce depășește politica de fiecare în parte), dar știu că un Parlament cu oamenii aceștia este mult mai bun pentru fiecare dintre noi decât un Parlament fără ei", a scris Sever Voinescu pe pagina personală de Facebook. În continuare, el a făcut publică lista cu cele șase persoane pentru care își dă "girul politic", printre aceștia aflându-se și Maria Stavrositu de la Constanța. 

Reamintim că, zilele trecute și europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a susținut că va vota la alegerile parlamentare cu Maria Stavrositu, candidat în Colegiul uninominal 4 Senat din județul Constanța.

Maria Stavrositu a devenit deputat în anul 2008 din partea PDL. În urma unor jocuri de culise, cu câteva zile înainte de începerea campaniei electorale, ei nu i s-a mai aprobat o nouă candidatură. Dornică să-și ducă proiectele mai departe, Maria Stavrositu candidează pentru un nou mandat, de această dată, de senator, din partea PP-DD. 

Comentează știrea

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Sever
7 decembrie 2012
Te astept

Sa mai vii pe la mine, la o partida incinsa, ca pe vremuri. Te pup Magda. Apropo sa nu ne afle sotul tau

boc
7 decembrie 2012
Ce a ajuns partidul asta

daca un vicepresedinte la nivel national sustine PPDD! Ori e adevarat ca PPDD e tot un PDL, ori Blaga nu mai are ac de cojocul lor!

indiferentul
7 decembrie 2012
tot un drac

Nu va mai mirati fratilor.In politica este permis orice,se poate dace orice.

cezar
7 decembrie 2012
Ei, da

Magdutza e sustinuta de multi de la noi de la pedele, daca intelegeti ce vreau sa spun. Doar nu degeaba si-a plimbat patru ani minijupa si si-a aratat picioarele prin Parlament. Ca doar a vut ce invata de la prietena ei, Elena Udrea!

Bot cu blana
7 decembrie 2012
Invidiosilor

Numai eu o susțin ca doar mie mi-a dat pi.z.da. Vouă v-a arătat decât fl.o.cii, Prostilor care sunteți. Cât despre bodu TVA, lui ii plac băieții, nu-mi fac griji.

dana
7 decembrie 2012
sa nu confundam parlamentul cu puscaria

astea sunt comenturi platite nimic la subiect.un coment cu privire la candidati va spun eu,chiru un om fara trecut si fara viitor cu dosare penale la activ iar banias un penal de meserie ne-a saracit cu 60 de mil de euro.asta este un coment realist

Laur
7 decembrie 2012
Mai dana

Tu esti o mincinoasa borata,te-a saracit dracu' pe tine si pe machedoanca slinoasa, care nu e in stare decat de calomnii si denigrari! Nu-i nimic, o sa va dea Dzeu atata sanatate cat adevar spuneti voi!

tibi
7 decembrie 2012
postaci

chirule, ti-ai pus postacii sa scrie mesaje la articolele stavrositei. mai bine ne explici cum ai praduit cazinul din eforie. spune cum ai praduit terenuri de 4 mil de euro. nu te mai crede nimeni. hai bahtalo.

gigichi
7 decembrie 2012
cititi aici

http://www.putereadeconstanta.ro/cum-si-a-tras-gigi-chiru-vila-pe-locul-unui-bazin-de-inot-din-tabara-eforie/

cioclu_rosu1
7 decembrie 2012
La colegiu nr.4 Senat votez Maria Stavrositu

O femeie tînără și ambițioasă , o intelectuală de frunte a urbei , o politiciană bătăiaosă iată pe cine trebuie să trimită în Senatul României constănțeanul ca parlamentar pe 9 decembrie 2012 ! PS. Ospătarul Gigi Christan Chiru este un cetățean din Eforie :UNDE a operat o grămadă de afaceri dubioase , da ,are "studii superioare " obținute în condiții speciale (cu "fitfirici" adunați de la "mici") nu știe ce înseamnă să locuiești în orașul Constanța și să fii "constănțean get-beget"! Gigi de la Eforie a pierdut lamentabil în 2008 cînd a candidat la primăria orașului Eforie , deasemeni , a pierdut rușinos cînd a candidat la primăria orașului Constanța anul acesta , adică în 2012!

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4547 secunde