Instanța a decis:

Concurs Mașinile nu vor mai circula prin centrul orașului Cernavodă

530

Articole de la același autor

Potrivit unui comunicat transmis de biroul de presă al Primăriei Cernavodă, Tribunalul Constanța a respins cererea formulată de către șase societăți comerciale din Cernavodă pentru suspendarea executării hotărârii Consiliului Local Cernavodă nr. 58/2008. Instanța a declarat drept "neîntemeiată" ac-țiunea reprezentanților societății comerciale.
Este vorba despre hotărârea prin care se interzicea accesul mașinilor în zona centrală a orașului și transformarea respectivelor drumuri în artere pietonale, de promenadă. Hotărârea a fost adoptată anul trecut, în luna septembrie.
Hotărârea a fost contestată de șase agenți economici care au reclamat faptul că le este afectată activitatea economică, "dar fără să facă dovada prejudiciului, în condițiile art. 1169 Codul Civil", după cum se precizează în comunicat.
În situația de față, primăria va demara, în scurt timp, lucrările de modernizare a centrului orașului care constau în extinderea și moder-nizarea parcului central, reabilitarea sistemului de apă - canalizare și pavarea trotuarelor și aleilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.4698 secunde