Mazăre, salutări din Madagascar: Ce, asta-i țară?

3377
3
Mazăre, salutări din Madagascar: Ce, asta-i țară? - 208a9461fc0c46979704a4e93d63e57a-1526489214.jpg
Radu Mazăre a trimis în urmă cu puțin timp o scrisoare constănțenilor. O redăm în continuare: Astăzi am fost condamnat de tribunalul Constanta la un total de 6,6 ani de pușcărie cu executare pentru trei infracțiuni de abuz în serviciu. Sunt uluit si consternat de sentința nedreapta data de judecător. Nu reusesc sa inteleg, la prima acuzatie, cum este posibil ca pentru aceeași presupusa infracțiune de abuz (vânzarea sub-evaluata a terenului aferent Cazino Mamaia) sa fiu achitat de Curtea de Apel București (sentința numărul S.P.148/FI/10.07.2017) și sa fiu condamnat la 4,6 ani de pușcărie de Tribunalul Constanta (S.P.253/16.05.2018)? Repet, aceeași acuzație, același teren, insa in doua dosare diferite, o instanta ma achita în dosarul numărul 6536/2/2008 la Curtea de Apel București și alta ma condamna în dosarul 2310/118/2015 la Tribunalul Constanta. Asa cum mi s a parut halucinant faptul ca DNA mi a facut 2 dosare cu acelasi subiect, contrazicand principiile de drept, asa mi se pare si acum halucinant sa am 2 sentinte opuse tot pe aceeasi infractiune cu acelasi subiect! Dosarul de la Tribunalul Constanta unde am luat aceasta condamnare este public, poate fi consultat oricand, și oricine poate constata ca toți functionarii primariei, consilierii locali și evaluatorii implicați în vânzarea respectivelor terenuri au declarat ca procedura vânzării a fost cea legala, și-au asumat o, începând de la adoptarea hotărârii de Consiliu Local și pana la notar, fără ca eu sa fi intervenit în derularea ei. Primarul semnează ultimul pe documente, obligat de lege sa ducă la îndeplinire hotararile Consiliului Local. Nu Primarul vinde, ci Consiliul Local, nu Primarul le evaluează, ci evaluatorul profesionist acreditat. In cazul celorlalte doua abuzuri, situația este identica: primarul nu a influențat pe nimeni, nu a impus nimănui nimic, nu a primit și nu a cerut nimic. Si totusi sunt acuzat si condamnat pentru presupusa subevaluare facuta de niste evaluatori profesionisti! In fapt, spun ce am mai spus, vina mea este una singura: am fost un lider neaservit si incontrolabil pentru Servicii, ca atare o țintă permanenta a Politiei Politice din Romania! In atare situatie concluzia mea personala este una singura: ma felicit ca am plecat dintr-o țară în care justitia poate si achita si condamna o persoana in acelasi timp, pentru exact aceiași acuzație, cu acelasi obiect, dar in doua dosare diferite! Asta-i tara? Asta-i justitie? Asta-i dreptate? Radu Stefan Mazare 16.05.2018 Madagascar

Comentează știrea

Ion vodă cel cumplit
16 mai 2018
Mazare

Acestui domn si consiliului local 2000 - 2008 le trebuie mulți ani de pușcărie. Dar toată lumea a fost mulțumită de imparțială de sus in jos si de la dreapta la stânga fără excepții. De aceea sa terminam cu circul orașul e terminat oricum.

Sa-i aducem aminte
16 mai 2018
Sa-i spunem lui Mazare ca nu suntem prosti

Nici Ceausescu nu a fost vinovat de moartea a peste 1000 de tineri la revolutia din 1989.Intrebat de ce a dat ordin sa se traga in populatie,Ceausescu a spus ca el nu a dat asemenea ordin.Si totusi la revolutie au murit prin impuscare peste 1000 de tineri.Nici Iliescu nu a dat ordin sa se traga in populatie la revolutie si nu el a chemat minerii in Bucuresti in 1990,cand s-au facut alte crime......Si totusi este adevarat...Ceausescu nu a mintit.El nu a dat ordin direct,nu a dat ordin in in clar sa se traga in populatie.Un sef abil nu se expune.Un sef abil sugereaza,controleaza si pedepseste.Nicaieri nu apare in stenograme ca Ceausescu ar fi dat un asemena ordin.Daca urmariti cu atentie stenogramele veti observa ca Ceausescu doar a sugerat sa se traga in populatie.Generalii,calaii au inteles "aluzia" lui Ceausescu si au tras populatie.Generalii stiau ce inseamna sintagma "munitie de razboi" rostite de Ceausecu.Ei stiau limbajul lui Ceausescu.Asa si cu Mazare.El nu stie nimic....Cica l-au obligat functionarii din Primarie sa semneze .....Ți-ai dracului de borfasi ! !

Ne cerem scuze.....
16 mai 2018
Cer sa fim pedepsiti !

Uite cum ne cearta el de acolo,din departare.Sa ne fie rusine la toti ! Nu l-am meritat,nu-l meritam si nu-l vom merita in veci pe acest domn Mazare.Un om asa de "valoros" a parasit tara din cauza noastra,cei care acceptam sa traim in asa troaca de tara...Romania.Ce, asta-i țară?....Mazare a plecat in surghiun.S-a sacrificat pentru binele nostru.Uite-l pe Mazare pe altarul dreptatii.Mazare se crede mielul sacrificat.Indirect,borfasul asta ne da de inteles ca suntem supusii Serviciilor si ca acceptam umili Politia Politica.Uite cum ne cearta el....De acolo din departare ne indeamna sa ne revoltam impotriva Justitiei,impotriva unui dusman imaginar,sau a unui dusman imaginat de el..."Asta-i tara? Asta-i justitie? Asta-i dreptate?". Daca Hitler a spus ca poporul german nu l-a merit,uite-l si pe Mazare care ne cearta ca nu ne-am ridicat la nivelul cerut de un 'lider" ca el.... Paranoia-i,boala grea.....Credeam ca s-a vindecat.Nici vorba.De altfel,cred ca boala asta il va "cuminti" intr-un final.Nu mai are mult.Se apropie de 50 de ani......Fereasca Dumnezeu ! La 50 de ani apar primele semne clare al batranetii.Bolile din tinerete se agraveaza.Paranoia il va cuminti. Va ramane singur si mai ales sarac.O merita.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8399 secunde