Meleșcanu îl susține pe Victor Ponta în turul al doilea al prezidențialelor

150
1
Meleșcanu îl susține pe Victor Ponta în turul al doilea al prezidențialelor - teodormelescanu-1415109616.jpg

Articole de la același autor

Teodor Meleșcanu își anunță susținerea pentru Victor Ponta în turul al doilea al prezidențialelor, precizând că un factor esențial în adoptarea acestei decizii a fost convingerea fermă că împreună vor aplica o politică în favoarea securității României și a unei dezvoltări economice durabile.
"În urma evaluărilor contextului politic intern premergător turului doi al alegerilor prezidențiale 2014 și a unei serii de discuții pe care le-am purtat cu premierul, doresc să aduc la cunoștința opiniei publice faptul că în turul al II-lea al alegerilor il susțin pe candidatul Victor Ponta. Totodată recomand electoratului care mi-a acordat încrederea în primul tur să susțina candidatura domnului Victor Ponta", anunță Meleșcanu într-un comunicat de presă..
El precizează că un factor esențial în luarea acestei decizii a fost convingerea sa fermă că împreună cu Victor Ponta va putea pune în practica o politică destinată consolidării securității României în contextul actual și "o dezvoltare economică durabilă în folosul tuturor românilor".
Potrivit rezultatelor anunțate de BEC, Meleșcanu a obținut 104.131 de voturi, reprezentând 1,09%.


Comentează știrea

DODO
5 noiembrie 2014
SRI-tii

Prin asta Melescanu ,confirma ca este coleg de SRI cu Ponta.In sfirsit adevarul a iesit la iveala ! Ponta este securist!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Rețete sigure de a pierde alegerile...
Pagina a fost generata in 2.8002 secunde