Meleșcanu se oferă să-i ia locul lui Iohannis

118
1
Meleșcanu se oferă să-i ia locul  lui Iohannis - melescanuseofera-1411739253.jpg

Articole de la același autor

Fostul director SIE, Teodor Meleșcanu, candidat la Președinție, spune într-un interviu la RFI că ar accepta să fie susținut de Alianța Creștin Liberală (ACL), dacă președintele PNL, Klaus Iohannis, nu ar mai putea candida, fiind declarat incompatibil de instanță.

Întrebat dacă ar accepta să fie susținut de ACL la Președinție, Teodor Meleșcanu a replicat: "Răspunsul este da și aș fi chiar foarte satisfăcut de acest lucru, pentru că l-aș considera o decizie foarte înțeleaptă".

"Nu mă ascund deloc și am spus-o încă de la depunerea dosarului de candidat la Biroul Electoral Central că eu concep această responsabilitate de președinte ca fiind o funcție de reprezentare a intereselor tuturor românilor. Din acest punct de vedere, evident că nu am niciun fel de probleme, din contră, aș fi bucuros dacă aș putea contribui și eu prin modestele mele posibilități la alegerea unui președinte care să fie sprijinit de partea de centru-dreapta", a mai spus Meleșcanu întrebat dacă ar accepta o susținere din partea ACL. 

Comentează știrea

silvia
28 septembrie 2014
silvia

Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5094 secunde