Membrii UDTR din Cumpăna, gazdă pentru diplomatul american Kendra Pace

428

Articole de la același autor

Atașatul politic al Ambasadei SUA la București, Kendra Pace, s-a întâlnit, ieri, cu membrii comunității turce din Cumpăna, la sediul filialei UDTR din localitate. Diplomatul american a fost în-tâmpinat de președintele UDTR, Osman Fedbi, de secretarul ge-neral Ervin Ibraim, precum și de președintele filialei UDTR din Cumpăna, Bari Muselim. La întâlnirea cu atașatul politic american, au mai participat subprefectul Accoium Levent, muftiul Iusuf Muurat, precum și viceprimarul Florin Neagu. 


"Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a fi alături de dumneavoastră și de a participa la Sărbătoarea Sacrificiului. Este important pentru comunitatea dumneavoastră să își păstreze obiceiurile și să le transmită generațiilor viitoare. Sărbători Fericite!", a declarat Kendra Pace, în cadrul întâlnirii. 


La rândul său, președintele Osman Fedbi a subliniat că este a doua întâlnire a atașatului politic american cu liderii comunității turce, prima desfășurându-se în iulie 2013. Domnia sa a mulțumit pentru sprijinul acordat de Ambasada SUA etnicilor turci în special pentru programele puse la dispoziție la care au participat membri ai comunității. 


La finalul întrevederii, cu prilejul Sărbătorii Sacrificiului, etnicii turci prezenți au primit pachete cu carne sacrificată (kurban), dar și încălțăminte din partea Uniunii Democrate Turce din România. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4274 secunde