Președintele PPDD Constanța, Gheorghe Slabu:

"Mergem înainte, nu ne dezicem de Dan Diaconescu!"

287
1

Articole de la același autor

După ce, în cadrul ședinței de Comitet Executiv desfășurate la București, reprezentanții filialelor Partidului Poporului Dan Diaconescu au decis, în unanimitate, să meargă mai departe în această formulă, președintele Organizației Județene Con-stanța a PPDD, Gheorghe Slabu, a anunțat că, sâmbătă, 2 mai, la unul dintre sediile din Constanța, cel de pe strada Traian, va avea loc o întâlnire între conducerea centrală a partidului și consilierii locali și județeni constănțeni.

"În cadrul acestei reuniuni, la care vor fi prezenți Simona Man - președinte și Liviu Neagu - secretar general, se va face evaluarea organizațiilor din județ. 60-70% sunt funcționale, iar acolo unde președinții sau consilierii au trecut la alte partide, vom organiza, începând de luna viitoare, alegeri pentru noile structuri. Vom aduce oameni noi, dispuși să facă treabă! Conducerea PPDD ne va transmite care sunt noutățile la nivel central și se va discuta despre orientarea politică în perspectiva alegerilor de anul viitor. Deocamdată, s-a hotărât că vom merge singuri, fără alianțe, toți liderii PPDD manifestând solidaritate cu Dan Diaconescu, însă vom lua în considerare și propunerile ulterioare", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Gheorghe Slabu.

v v v

De ieri și până luni, 4 mai, Simona Man se află la Constanța, de data aceasta în calitate de președinte al Autorității Naționale de Turism. În cadrul acestei vizite de lucru, alături îi vor fi reprezentanți ai Ministerului Economiei, Comerțului și Turismului și ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

"Se va face cu această ocazie o evaluare în vederea deschiderii sezonului estival, vor fi vizitate complexuri turistice din Mamaia, Eforie Nord, Neptun și Mangalia și, de asemenea, vor avea loc întâlniri cu oameni de afaceri care dețin hoteluri, restaurante sau centre de agrement pe litoral", a explicat Gheorghe Slabu. 

Comentează știrea

DODO
2 mai 2015
???

Asta ori e parsiv, ori imbecil

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2278 secunde