Mesajul secretarului de stat american Mike Pompeo de Ziua Națională a României

169
Mesajul secretarului de stat american Mike Pompeo de Ziua Națională a României - mikepompeo-1543608977.jpg

Articole recomandate

Secretarul de stat american Mike Pompeo arată, în mesajul adresat României de Ziua Națională, că SUA vor continua să fie alături de România în eforturile de susținere a valorilor democratice și a statului de drept, care reprezintă esența relației dintre cele două țări și baza creșterii economice și prosperității.


"Statele Unite vor continua să fie alături de România în eforturile de susținere a valorilor democratice și a statului de drept, care sunt esența relației noastre și stau la baza creșterii economice și prosperității", scrie Pompeo în mesajul transmis în numele Guvernului SUA.


El felicită poporul român de Ziua Națională.


"În acestă zi, sărbătorim alături de români a 100-a aniversare a creării României moderne și reflectăm la prietenia noastră și la parteneriatul strategic", afirmă oficialul american.


El numește România un aliat puternic al Sttelor Unite.


"Apreciem contribuția României la securitatea globală prin apartenența la NATO, inclusiv participarea la miisiunile internaționale din Afganistan și Irak și apreciem sacrificiile pe care România le-a făcut", adugă Pompeo, exprimând aprecierea față de acțiunile României în ceea ce privește problemele regionale, cum ar fi securitatea în zona Mării Negre.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.671 secunde