Mesajul Vioricăi Dăncilă după atacul din Afganistan în care au fost răniți și opt militari români

426
Mesajul Vioricăi Dăncilă după atacul din Afganistan în care au fost răniți și opt militari români - dancila-1525091405.jpg

Articole recomandate

Premierul Viorica Dăncilă a transmis un mesaj după atacul din Afganistan în care au fost răniți și opt militari români, urându-le însănătoșire grabnică lor și putere familiilor acestora. Dăncilă a afirmat că o întristează vestea atentatelor din Afganistan și că se gândește la cei care au avut de suferit în urma acestor evenimente.


"M-a întristat profund vestea atentatelor din Afganistan, în urma cărora și-au pierdut viața civili, inclusiv copii, iar opt militari români au fost răniți. Gândurile mele se îndreaptă către toți cei care au avut de suferit de pe urma acestor evenimente tragice. Ministrul Apărării mi-a transmis că este în legătură permanentă cu echipa de comandă, iar medicii le acordă răniților ajutorul de specialitate. Le doresc însănătoșire grabnică militarilor noștri și multă putere familiilor lor pentru a trece cu bine peste aceste momente dificile", a transmis Viorica Dăncilă, potrivit News.ro.

Opt militari români din Batalionul 30 Protecția Forței "Vulturii Carpaților" din Câmpulung Muscel au fost răniți luni în urma unui atentat cu autovehicul capcană în Afganistan. Ministrul Apărării Mihai Fifor afirmă că cei opt militari sunt în afara pericolului și că medicii le acordă ajutor de specialitate, leziunile nepunându-le viata in pericol.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3699 secunde