Metin Cerchez candidează din partea PRM pe Colegiul senatorial 1

836
1
Metin Cerchez candidează din partea PRM pe Colegiul senatorial 1 - metincerchezcondamnat337x200-1351546315.jpg
Deși Partidul România Mare va avea reprezentanți pe toate Colegiile din Constanța, potrivit declarațiilor liderului organizației municipale, Cristina Dincu, lista nu este validată în totalitate. Dincu a precizat că reprezentanții conducerii centrale nu au validat candidaturile a două persoane, însă cel mai probabil o vor face astăzi. Liderul peremiștilor din municipiul Constanța a confirmat faptul că fostul deputat Metin Cerchez va reprezenta partidul în cursa electorală din 9 decembrie pentru scaunul de senator pe Colegiul 1. Președintele organizației județene a PRM, Radu Comănici se va lupta pentru Colegiul 2 cu pesedistul Nicolae Moga și cu democrat-liberalul Tănase Barde. În ceea ce privește Camera Deputaților, pe Colegiul 1 va candida avocatul Florentin Străinu, iar pe Colegiul 3 Cristina Modrogan din partea Uniunii Populare Social Creștine. În plus, Cristina Dincu și-a păstrat intenția de a candida pe Colegiul 10, în timp ce pe Colegiul 9 va candida ofițerul Dumitru Indejoschi. Lista completă va fi făcută publică, zilele acestea, în contextul unei conferințe de presă. 

Precizăm că membrii PRM au semnat un protocol de colaborare cu Uniunea Populară Social Creștină, Partidul Socialist Român și Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate. Înțelegerea permite membrilor acestor formațiuni să candideze sub sigla România Mare la alegerile din 9 decembrie. 

Comentează știrea

LOLY
30 octombrie 2012
PANA SI INTERLOPII CANDIDEAZA!!!

ASTEPTAM SA FIE INTRODUSA LEGEA PROPUSA DE MADALIN VOICU SI VOM AVEA CELE MAI "COLORATE" LISTE DE PARLAMENTARI!! BRAVO NATIUNE ,HALAL POPOR!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4768 secunde