Microbuz nou pentru elevi, repartizat comunei Cumpăna

154
1
Microbuz nou pentru elevi, repartizat comunei Cumpăna - microbuznoucumpana-1432467362.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice au repartizat comunei Cumpăna un microbuz marca Opel Movano Liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu din Cumpăna, dar și celor peste 500 de preșcolari ai celor două grădinițe de pe raza comunei. De asemenea, este necesar și pentru transportul ansamblurilor folclorice «Boboceii Cumpenei», «Mugurașii Cumpenei», «Româncuța», Școlii de balet «Nicolae Spirescu», trupelor de dans modern care instruiesc copiii comunei și îi inițiază în tainele dansurilor moderne, balet și dansuri de societate, dar și tuturor echipelor sportive: de rugby, fotbal, arte marțiale", a declarat primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

Menționăm că toți copiii care activează în cadrul ansamblurilor și echipelor sportive sunt elevi ai Liceului Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" și ai celor două grădinițe - "Grădinița Florilor" și Grădinița "Sf. Maria". 

Comentează știrea

catalin
25 mai 2015

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9962 secunde