Mihaela Mitrea, în campanie, alături de soțul ei

575
1
Cu sau fără buletin de Constanța, candidații pesediști merg înainte cu campania. Manuela Mitrea, soția fostului ministru al Transporturilor Miron Mitrea, a poposit ieri la două case de copii din Constanța. Însoțită de staff-ul de campanie, dar și de ex-ministrul pesedist, candidata PSD la fotoliul de deputat pe Colegiul nr. 8 a împărțit pachete minorilor din Centrul pentru Primirea Copiilor în Regim de Urgență și celor din Centrul de Plasament "Antonio". 40 la număr la primul centru și alte 69 la al doilea. Ce cuprindeau pachetele?! Exact ce și-a dorit fiecare dintre copii, căci soția
lui Mitrea le-a cerut ajutorul angajatelor de la respectivele instituții pentru a afla dorințele celor mici. Păpuși, mingi, mașinuțe, dulciuri… Pe lângă toate acestea și mobilier.
La final, Manuela Mitrea a declarat că cele două instituții se vor afla de acum înainte în grija sa, ex-ministrul transporturilor completând chiar că se vor întoarce din nou la copii, de Crăciun.
Cât despre prezența lui Mitrea alături de soția sa în campanie, fostul ministru a declarat că va mai fi alături de ea și cu alte ocazii.

Comentează știrea

paul
1 august 2012
mitrea

va rog arati o poza cu sotia dlui m.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6155 secunde