Mihai Claudiu Tusac ar putea fi candidatul PP-DD pe Colegiul 5

718
2
Mihai Claudiu Tusac ar putea fi candidatul PP-DD pe Colegiul 5 - claudiutusac24-1351451989.jpg
Fostul primar al Mangaliei, Mihai Claudiu Tusac, ar putea reveni pe scena politică. Supărat că cei din PSD Constanța l-au dat uitării după alegerile locale, surse din cadrul partidului spun că acesta intenționează să-și dea demisia din PSD și să se înscrie în PP-DD.


Cu puțin înainte să aibă loc runda a doua a alegerilor locale din Mangalia, după ce primele au fost anulate de BEC, președintele Organizației Județene a PSD Constanța, Radu Mazăre, i-a recomandat lui Mihai Claudiu Tusac să se retragă din cursa pentru Primăria Mangalia, pentru a lăsa ca bătălia pentru funcția de primar să se poarte între primii doi candidați, Zanfir Iorguș și Cristian Radu. Tusac a ținut cont de recomandarea liderului județean și s-a retras din cursă, cu atât mai mult cu cât i s-a promis că va fi trecut pe lista candidaților la parlamentare. Lucru care nu s-a mai întâmplat! În schimb, a primit promisiunea că va primi un post important la unul dintre ministere, motiv pentru care s-a și mutat cu familia la București. 

Timpul a trecut, iar Tusac a început să-și dea seama că este "dus cu zăhărelul", motiv pentru care ar dori să demisioneze din PSD. 

"Tusac este unul dintre posibilii candidați pentru Colegiul 5 din partea PP-DD la Constanța. Cei de la PSD l-au trădat și au pus un liberal să candideze acolo. De altfel, el este foarte cunoscut în acea zonă și ar putea intra în cursa electorală pentru a se lupta cu ceilalți candidați, Iorguș și Manea", au precizat surse din cadrul PP-DD. 



Comentează știrea

Vali
29 octombrie 2012
Sanse mari

Este excelent ca te-ai mutat in Bucuresti! Vezi ca acolo se organizeaza mai des bursa locurilor de munca si se cauta oameni cu experienta si calitati pe care sigur le ai. Si ce daca ai fost un primar nasol, poate ca vei demonstra ca ai valoare ca simplu angajat undeva....

Masina cu soldati
29 octombrie 2012
toata stima

tusac e un candidat remarcbil. pp dd merita din plin un asemenea om si, cu siguranta, impreuna vor invinge .......... poporul slujit cu atata patima de dd. daca p si pp (cu sau fara dd) nu se va trezi si va vota un tusac (caruia ii sunt lustruite si incalzite catusele), nu va mai putea emite retentii in veci. succes

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2859 secunde