Mihai Fifor a anunțat în ce condiții va susține PSD pactul propus de Iohannis

357
Mihai Fifor a anunțat în ce condiții va susține PSD pactul propus de Iohannis - mihaififor-1560113302.jpg

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Național al PSD, Mihai Fifor, anunță că social-democrații vor susține pactul politic propus de președinte doar în cazul în care va fi construit în avantajul cetățenilor României. 


"PSD nu cade în capcana președintelui Klaus Iohannis și va susține pactul politic propus de acesta, doar dacă va fi construit în avantajul cetățenilor României. Condițiile PSD, transmise deja președintelui României, în vederea semnării unui Acord Politic Național, întăresc și oferă substanță unui demers care trebuie să fie în avantajul cetățenilor", a scris Mihai Fifor, pe Facebook. 
În opinia sa, rezultatele referendumului din 26 mai nu trebuie să fie negociate de politicieni, ci transpuse în legislație. 


"De ce pune președintele Iohannis rezultatele referendumului într-un document care să fie negociat de partide? Voința românilor nu este negociabilă. PSD va transpune rezultatul referendumului în legislație și nu va tergiversa rezultatul din 26 mai, așa cum face președintele",  susține președintele Consiliului Național al PSD. 


Mihai Fifor a mai scris că un acord politic pentru consolidarea parcursului european al României nu are cum să nu includă elemente esențiale, precum necesitatea unei Europe cu o singura viteză sau eliminarea dublului standard. 


"PSD este singurul partid care a propus o listă de principii care să fie incluse în pact. Președintele Iohannis nu s-a pronunțat încă asupra lor. Așteptăm să motiveze de ce nu acceptă propuneri în avantajul României", se mai arată în postare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.2423 secunde