Mihai Petre sare la gâtul lui Mazăre

3443
12
Mihai Petre sare la gâtul lui Mazăre - mihaipetre74379-1322406084.jpg

Articole de la același autor

După ce, în urmă cu câteva zile, și-a anunțat intenția de a candida la Primăria Constanța, consilierul județean al PDL, Mihai Petre, a intrat deja în campanie electorală.

Dacă până acum, Mihai Petre s-a limitat prin a critica activitatea pre-ședintelui CJC, Nicușor Constantinescu, din câte se pare, lista acestuia s-a completat, de curând, cu primarul Radu Mazăre, cu care speră să se bată la alegerile de anul viitor.

Săptămâna trecută, Mazăre a spus că, dacă ar fi după el, ar eutanasia toți câinii fără stăpân, lucru care l-a deranjat pe consilierul democrat-liberal.

Așa se face că, în replică, în calitate de președinte al Organizației Județene de Tineret a PDL Constanța, Mihai Petre a transmis, ieri, un comunicat de presă în care sare la gâtul lui Mazăre.

"Eutanasierea câinilor fără stăpân ar trebui să fie ultima soluție, extremă și pe cât posibil de evitat, de către orice edil responsabil din România.

Legea susținută de Partidul Democrat Liberal prevede ca autoritățile locale să stabilească, prin consultare cu cetățenii din comunitate, care este soluția potrivită pentru rezolvarea problemei câinilor vagabonzi. Legea mai prevede ca fiind obligatorie sterilizarea tuturor maidanezilor și amenzi pentru cei care au în grijă câini comunitari, dar nu respectă normele pentru adăpostirea sau îngrijirea acestora", spune Petre.

El a mai precizat că legea nu impune o soluție unică, generală la nivel național, pentru rezolvarea problemei câinilor vagabonzi, ci susține dreptul fiecărei comunități de a lua o decizie în acest sens, în plan local.

"De aceea, apreciez că un edil responsabil ar trebui să se preocupe în primul rând cu identificarea tuturor soluțiilor alternative și nu să se antepronunțe în favoarea eutanasierii. Am convingerea că în bugetul municipiului Constanța există fonduri și pentru copii, și pentru cei vârstnici, dar și pentru construirea și întreținerea de adăposturi pentru câinii fără stăpân. Avem nevoie doar de un edil care să vrea să rezolve problemele comunității. Consider atitudinea publică a primarului Radu Mazăre pe această temă drept iresponsabilă și manipulatorie. Paralela între câine și porc demonstrează limpezimea cu care primarul municipiului Constanța judecă acest subiect delicat", a mai spus Mihai Petre.

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Doru
28 noiembrie 2011
pffff

Desi e exasperanta ideea de-al vedea ca si contracandidat principal al lui Mazare pe don Gigi, iata ca apare altul care vrea sa fie primar si isi da cu stangul in dreptul din prima, vrand sa faca pe interesantul. Maidanezii trebuie eutanasiati cat mai repede ca sa scapam odata de mizeria din oras. Orice alte alternative sunt niste idiotenii.

sever
28 noiembrie 2011
iubire neconditionata

Dorule ,ce dor o sa-ti fie cand la primarie o sa se mai invarta putin roara.Mizeria Constantei se datoreste 100% primarului fata de care ,vad, ca ai mult "respect".Maidanezii sunt doar un detaliu in plus la aceasta mizerie creata si intretinuta de un primar incompetent.

a
28 noiembrie 2011
a

cand am auzit ca este cineva care candideaza impotriva lui mazare la primarie, altul decat gigi chiru, mam bucurat. dupa ce am citit acest articol, mam intristat la loc. nu stiu de unde scoate pdl toti inaptii astia, chiar nu vor sa castige primaria???!!?

eutanasierea javrelor
28 noiembrie 2011
pacat, tocmai cand ti se acorda o sansa

pacat, tocmai cand ti se acorda o sansa ... esti impotriva unei solutii rapide si definitive ... ai picat examenul ... TREBUIE EUTANASIATI CAT MAI RAPID TOTI MAIDANEZII!!!

Matei
28 noiembrie 2011
Info

Studiati datele puse la dispozitie la nivel zonal, local, national, international pe o perioada de 1,3, 5 ani. Eutanasierea cainilor fara stapan nu a avut randament, acestia au continuat sa se inmulteasca fiind ocrotiti de catre unii altii. Metoda cea mai putin costisitoare a fost sterilizarea cainilor comunitari. Pe perioada a 3 ani s-au observat scaderi de pana la 70% in populatia canina comunitara. Imi pare sincer rau ca am ajuns intr-un asa hal sa se ingrozeasca Europa de cat de barbari suntem.

Vasile
28 noiembrie 2011
SA NU UCIZI!

Daca Petre impiedica eutanasierea cainilor vagabonzi, o sa-l votez. Si cainii sunt niste fiinte lasate de Dumnezeu pe pamant. Si una dintre poruncile din Biblie este SA NU UCIZI! Cu ce drept, noi oamenii, ucidem niste fiinte neajutorate?!

rex
28 noiembrie 2011
figura de betiv

Asta este matol sau este starea lui naturala si se explica de ce este asa iubit de constanteni.

eu
28 noiembrie 2011
vai de voi

hai cu comentarii rautacioase, postacii lui CGC de la tineret si nu numai... sunteti jalnici. Succes Mihai!

Lucifer
28 noiembrie 2011
Degeaba

Aoleu! E patetic! De unde a mai aparut si acest personaj? Cati maidanezi creste in curte?

Jiju
28 noiembrie 2011
Somn ușor mai Petre!!!

Petre o sa ia voturi ZERO si putin este de tot rasul auzi Mihai Petre sare la gâtul lui Mazăre ce mai titlu pentru un personaj care nici in 50 de ani nu va putea sa-l bată pe Mazăre

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5653 secunde